FOR SALE: Hamit Altintop

AS melder i dag om at Hamit Altintop ønsker å forlate klubben og at klubben er klar til å selge. Han skal angivelig være misfornøyd med Mourinho.

Den umiddelbare framtiden til Altintop i Real Madrid skal være svært usikker. Klubben, eller nærmere sagt; Mourinho, skal ikke være fornøyd med at tyrkeren har lekket til tyrkisk presse at han ønsker å forlate klubben i det kommende overgangsvinduet fordi han ikke føler seg verdsatt av Real Madrids ledere og trener. Av den grunn skal Real Madrid være villige til å lytte til bud på midtbanespilleren, og skal angivelig ha satt en startpris på mellom €3-5 millioner. Altintop kom gratis til klubben i juni.

Ønsker en plass i førsteelleveren
De siste nyhetene fra tyrkisk media påpeker at Hamit Altintop aller helst kunne tenkt seg en fast plass i førsteelleveren, framfor å bytte klubb. Etter at tyrkeren kom tilbake fra ryggskaden han pådro seg i sommer har han kun fått spille 20 minutter totalt – 7 minutter mot Ajax; 13 minutter mot Betis. Totalt har 28-åringen vært å finne på benken seks ganger, men har altså kun fått slippe til de to nevnte gangene; sist mot Real Betis – for nesten én måned siden.

AS er det eneste (noenlunde) anerkjente spanske mediet som skriver om saken, så det er grunn til å tvile på om det ligger noe i det.
Saken oppdateres.

Pmn6