Patetisk

Dagens tropp får meg til å tenne på alle plugger. Bendik Eftang kommenterer.

Det var nok ikke bare jeg som gledet meg enormt til å se hvem Mourinho kom til å ta med til morgendagens kamp mot Dinamo Zagreb. Real Madrid står med full pott og null innsluppende mål på fire kamper og er allerede klare for sluttspillet. Det fikk nok fler enn meg til å legge sammen to og to, og håpe på at vi endelig skulle få se noen av diamentene på Castilla i aksjon på Bernabéu, men slik ble det ikke.

Mourinho velger å ta ut nøyaktig de samme som han alltid tar med og hva betyr egentlig det? Castilla spiller suveren fotball om dagen, og gårsdagens seier betyr faktisk at de leder Segunda B, noe man mildt sagt feirer på Valdebebas. En ekstra inspirasjon for Castilla-spillerne var nok denne og neste Champions League-match, samtidig som vi har noen "enkle" Copa del Rey-kamper i julemåneden. Og noen av de som har vært absolutt best for Castilla denne høsten (Morata, Joselu, Jesé, Nacho, Alex, Carvajal osv) er nok enda mer skuffet enn meg.

For når skal de egentlig få sjansen når de ikke engang får spille en så og si "ubetydelig" kamp mot et kroatisk lag?

Aldri, vil nok noen si og jeg begynner å helle mot samme tankegang selv. De beviser hver eneste helg at de er gode nok, men tillit av Mourinho & co kan de lete lenge etter.

Dette gir også en signaleffekt nedover i systemet på Valdebebas. Det motiverer en hel ungdomsavdeling at Castilla-spillerne får muligheten, for da begynner jo samtlige å tenke; "Dette kan jeg jo klare selv?". Uansett, per dags dato ser det vansklig ut for samtlige på Castilla, med et så godt A-lag og en såppas "feig" trener.

Og jeg avrunder denne litt småsure blekka med et godt sitat fra en ikke navngitt kilde på Valdebebas som sa følgende da Neymar-interessen var på kokepunktet i sommer: "Hadde Jesé vært fra Brasil hadde han vært en stor stjerne og Real Madrid hadde ønsket å kjøpe han.

" Hva mener du? Er Mourinho en feiging som ikke lar ungguttene slippe til når vi skal ut i en "ubetydelig" kamp som dette?

Pmn6