Levante – Real Madrid: 2-0

Real Madrid går på et uviktig tap i returoppgjøret i CdR.

Etter at Los Blancos hadde vunnet 8-0 i den første kampen var det ventet at man skulle hvile en del spillere i returoppgjøret. Dette gjorde man også, og som det som oftest går når man hviler de fleste spillerne. Man sliter. Et lite engasjert Madrid-lag må se Levante bryte ned angrep etter angrep og man skaper bare et par sjanser i første omgang. Ingen av sjansene gir utelling og man går til pause med 0-0.

Pepe kommer inn for Carvalho i pausen, men dette gir ikke utsalg for kampen. Levante får så en straffe etter at et frispark treffer hånden til Gago. Straffen går i mål og Levante tar dermed ledelsen. Kaka kommer så innpå for Benzema og man spiller dermed de siste 30 minuttene uten en spiss. I det Morata gjør seg klar for å komme innpå blir Mateos skadet og vi får se Juanfran gjøre sin debut på a-laget.

Levante øket til 2-0 på et godt frispark 5 minutter før slutt og man går dermed på en 2-0 tap i returoppgjøret mot Levante. Likevel er man komfortabelt videre og man skal nå møte byrival Atletico Madrid i kvartfinalen.

Pmn6