Siste sjans

31. januar pleier å være en dag preget av kaos på overgangsmarkedet, men skjer det noe i Madrid i løpet av dagen?

I dag er absolutt siste mulighet til å forsterke troppen sin ytterligere, og de fleste agenter jobber på spreng på en dag som dette. Real Madrid har som kjent ingen planer om å forsterke troppen og har nøyd seg med å selge unna M. Diarra og hente Emmanuel Adebayor på lån. Men ifølge rapportene skal én mann til forlate Real Madrid, nemlig Mateos.

Spanske sportsaviser meldte i går at Mateos var i Athen for å forhandle fram en leieavtale, som binder ham til en den greske klubben for resten av sesongen. AEK Athens spanske trener, Monolo Jiménez skal tidligere i uken ha kontaktet Jorge Valdano for å forhøre seg om en leieavtale hadde vært en mulighet for den unge spanjolen.

Mateos fikk som kjent A-lags kontrakt i sommer, etter å ha imponert José Mourinho i pre-season. Mateos har dog slitt med spilletid i år, men det er ingen tvil om at han er en god backup og spanjolen kan så å si spille på alle plassene i forsvaret.

En leieavtale hadde vært positivt for den unge spanjolen, som har en drøm om å en gang spille fast for klubben han elsker.

Bildet er for øvrig fra 2006, da Mateos spilte for Real Madrid C.

Ønsker du deg en ny spiller i dette overgangsvinduet? Eventuelt hvem? Svar i kommentarfeltet under.

Pmn6