Støtt kreftsaken!

En av våre fremtredende skribenter, Harald Natvik, opplever nå marerittet på nært hold. Hans kone Ida har fått kreft, med alvorlige følger.

(Denne meldingen er litt på siden av hva vi pleier å poste til dere lesere, men når en av våre kameraters koner går gjennom noe slikt - da stiller vi opp. Slik er det bare!)

Redaksjonelt sett forklarer det litt hvorfor Harald ikke har kommet med noen bidrag på en stund. Han ønsker dog å presisere at det på ingen måte er noen unnskyldning, han har hatt en tilbaketrukket rolle før sykdommen ble kjent. Det har vi så til de grader forståelse for, selv om vi savner hans artikler - de pleier nemlig å skape voldsom debatt og aktivitet!

Men det er en parentes. Som Harald også sa, så er det jo verst for henne som kjenner sykdommen og følgene på kroppen. Men maktesløsheten og usikkerheten overfor denne forferdelige sykdommen er det mange slekt, venner og ektefeller som definitivt kjenner seg igjen i. Nesten 30.000 mennesker ble rammet av kreft i Norge i 2011.

Det dette igjen viser for oss, er hvor uviktig fotballen er. Den frasen er kanskje en velkjent klisjé for de fleste; men likevel fullstendig i tråd med Real Madrids - og våre - visjoner. Den er også helt sann, men det er viktig å huske at fotball også kan lære holdninger og moral. Det er viktig å vite at livet kan forandre seg brått og da lærer en fort hvilke verdier som er viktige. Disse verdiene står definitivt disse to menneskene for, og det føles så urettferdig at dette skal skje. Måtte dette løse seg på et bra vis og at dere kommer styrket ut av dette begge to!

Tro, håp og bønn settes pris på, men det virkelig viktige er å støtte kreftsaken. Forskningen blir heldigvis bedre og bedre, og det kan den bare bli ved hjelp av bidrag. Vi vil med dette oppfordre dere til å støtte kreftsaken. Trykk her for mer informasjon!

Til Ida og Harald: "If you're going through hell - keep going" - Winston Churchill

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07