Engelsk presse dytter Suárez over på Real Madrid

Forrige gang Liverpool-spilleren gjorde noe dumt spekulerte engelske medier i at Suarez var på vei bort fra Premier League. Etter helgens blunder ryktes han på nytt til Madrid.

Luis Suárez imbesile oppførsel overfor Patrice Evra før kampen mot Manchester United i helgen kan føre til slutten på den urugayanske angriperens karriere, ikke bare i Liverpool, men i engelsk fotball, skriver britiske medier. Problemene rundt fotballspilleren, som startet i fjor da han ble beskylt for rasisme overfor Evra, ballet på seg da han nektet å håndhilse på samme spilleren da lagene møttes på Old Trafford i helgen.

The Daily Mirror skriver i dag at hendelsen vil føre til Suarez exit fra Anfield. Avisen begrunner påstanden i at Liverpool-treneren, Kenny Dalglish, føler seg forrådt av uruguayeren etter å ha forsvart ham etter den første hendelsen i oktober i fjor. Verken treneren eller ledelsen i klubben skjulte sin skuffelse over angriperens oppførsel etter helgens fadese – en fadese som rystet engelsk fotball.

Andre medier tar saken enda et skritt videre og tør gjette på at hans neste arbeidsgiver blir Real Madrid. CalcioMercato.it hevder for eksempel at både Real Madrid og Juventus vurderer muligheten for å hente sør-amerikaneren, som kom til Liverpool for i overkant av 200 millioner kroner.

Siden overgangsvinduet åpnet i januar har det vært spekulasjoner i britisk presse rundt Real Madrids angivelige interesse. Den gang hevdet enkelte britiske aviser at klubben hadde lagt inn et bud på 22 millioner euro (ca. 180 mill. kroner) for å sikre seg Suarez underskrift; et beløp de nå mener Liverpool – mer enn noen gang – vil være villige til å lytte til for å prøve å kvitte seg med en stjerne som nå har blitt et problem.

Pmn6