- Mourinho overtar Tottenham

Ettersom Harry Redknapp ser ut til å bli Englands nye landslagssjef er Mourinho favoritt til å overta Tottenham, hevder engelsk presse.

Etter at Fabio Capello trakk seg som trener for det engelske landslaget forrige uke har ryktene svermet om hvem som blir hans erstatter. Harry Redknapp er den definitive favoritten til jobben. 64-åringen har tidligere uttalt landslagstrenerrollen som “drømmejobben”.

London-klubben vil mest sannsynlig gjøre alt i sin makt for å beholde sin trener som, noe overraskende, har løftet Hotspurs til 3. plass i Premier League og ligger i øyeblikket fint an til å kvalifisere seg til neste sesongs Champions League. Men klubben skal ikke ville stå i managerens vei dersom han virkelig ønsker å ta over landslaget.

- Mourinho er førstevalget

José Mourinho skal derfor være Tottenham-ledelsens førstevalg om Redknapp skulle få muligheten som landslagssjef. Portugiseren har åpenlyst uttalt at han ønsker seg tilbake til Premier League en dag, og engelsk presse hevder at White Heart Lane blir hans nye arbeidssted allerede etter sesongslutt.

Les også: - Mou er ferdig som Real Madrid-trener i sommer

I så tilfelle vil det ikke være første gang Spurs har prøvd å få Mourinho som manager. Klubben hadde samtaler med “The Special One” dagen etter at han fikk sparken av Chelsea-eieren Roman Abramovich i september, 2007.

Ingenting er avgjort

Men til syvende og sist er ingenting avgjort, og det er en mengde usikkerheter som hører med ryktene. For det første, hvorvidt Mourinho ville takket ja til en Tottenham-overgang er usikkert. Kompensasjoner og lønninger vil presse London-klubben hardt økonomisk, og sist men ikke minst: Det er ikke sikkert at Mourinho forlater Real Madrid etter sesongen.

Hva tenker du om ryktene? Diskutér under!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07