Di Maria til Chelsea?

Engelskmennene vil hente utilfreds Di Maria

Flere medier, blant annet Football365.com og Metro.co.uk, melder at Chelsea skal være interessert i å hente Angel di Maria fra Real Madrid i sommer.

Argentineren kom til Real Madrid fra Benfica i 2010, og har så langt fått i underkant av 80 kamper for laget. Det har tidligere florert mange rykter rundt midtbanespilleren, blant annet på grunn av uenigheter rundt hans kontrakt i Madrid-klubben. Derfor ryktes det nå altså at Chelsea vil hente ham hvis problemene ikke løser seg.

Chelsea er kjent for å bruke penger på spillere etter at Roman Abramovich kom til klubben i 2003. I Di Marias posisjon har Chelsea spillere som for eksempel Florent Malouda, som i år har prestert under pari. Dette kan også være noe av grunnen til at det engelske storlaget ønsker erstatninger inn på midtbanen.

Les også: Stor interesse for Higuain

Real Madrid er etter all sannsynlighet ikke villige til å la argentineren gå i det hele tatt, men ifølge ryktene kan det bli aktuelt for de spanske serielederne å selge om det skulle komme et bud på 22 millioner pund.

Er 22 millioner pund nok?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07