Rolig på overgangsfronten

Skal Real Madrid sjokkere med å hente Tevez til hovedstaden? Eller forblir spillerstallen den samme?

Januar går mot slutten og man skulle tro at sportsdirektører rundt om i Europa forberedte seg på de siste handlene. Men det er usedvanlig stille, og også i Madrid ser det ut som det ikke blir noen overganger.

I fjor hentet Real Madrid inn Emanuel Adebayor på lån, mens Mateos dro på lån til AEK Athen. Adebayor-handelen var et resultat av at Gonzalo Higuaín hadde fått en langtidsskade, og siden Real Madrid ikke har noen langtidsskader per dags dato kan vi ikke regne med noen lignende avtaler.

Ingen inn og ingen ut.

Flere spillere har vært ryktet til klubben i løpet av januar, men det har ikke vært i nærheten av samme trykk som før. Daniele De Rossi er et navn som flere ganger har dukket opp i mediene, men alt tyder på at italieneren signerer ny kontrakt med Roma.

Det har faktisk vært flere spillere som har vært ryktet bort fra klubben enn til. Og spesielt Esteban Granero, Raul Albiol og Kaká har vært gjengangere. Mourinho på sin side har vært klar på at ingen spillere skulle fortalte klubben hele tiden.

Les også januarrykter 5.1

Det har vært tydelig at mediene som følger Real Madrid ikke har hatt veldig mye å gå på med tanke på rykter, for midtveis i januar ble Steven Fletcher fra Wolverhampton linket til klubben. Skotten har riktig nok spilt strålende for bunnlaget, men nivået i Real Madrid er nok litt for høyt for Fletcher.

Les også janurrykter 15.1

Mourinho ut?

Også Mourinho har vært ryktet ut av klubben i januar, og AS-journalist Siro López skrev den 22. Januar at portugiseren ville forlate klubben til sommeren. Det var etter den forferdelige kampen mot Barcelona på Santiago Bernabéu at Mourinho måtte tåle mye kritikk, men etter at Mourinho og Real Madrid reiste seg på Camp Nou har kritikken stilnet.

” Les også - Mou er ferdig som Real Madrid-trener i sommer”

Hvor drar Tevez?

Carlos Tevez har vært uønsket i Manchester City etter han nektet å spille mot Bayern München i høst, og flere klubber har vært interesserte i argentineren. Nyrike PSG og de italienske gigantene AC Milan og Inter har vært mest frempå for en overgang, men Tevez er fremdeles City-spiller.

Real Madrid har vært ryktet til Tevez før, og selv om det ikke er rapportert om noe kontakt mellom klubbene kan dette kanskje bli sjokkovergangen i dette overgangsvinduet.

Ønsker du at Real Madrid skal hente noen spillere i dag?

Pmn6