Marca: - Casemiro klar for Real Madrid

Castilla sin leiesoldat kan koste Real Madrid opp mot 6mil euro

"Barcelona kjøper Neymar, Real Madrid kjøper Casemiro"

Marca skriver i dag at Casemiro er klar for Real Madrid på permanent basis. Dette er ikke bekreftet at Sao Paulo eller Real Madrid, men det er ventet at overgangen blir bekreftet innen noen dager. Real Madrid skal visstnok allerede i januar ha sikret seg en opsjon på 21 åringen (noen hevder en forpliktelse) på å kjøpe brasilianeren som spilte våren 2013 for Real Madrid sitt b-lag og fikk én kamp på a-laget.

Nå skal klubben ha klart å re-forhandle denne avtalen slik at man vil betale summen over flere år og gjennom klausuler (ikke mer enn 6mil euro), en sum mange likevel føler er veldig høy ut i fra hva Casemiro har vist på b-laget, behovet for han i a-laget til Real Madrid og hva man allerede har av egne talenter. Det er ingen hemmelighet at flere fotballeksperter har spekulert i at det ikke bare er sportslige hensyn bak denne avtalen og at noe har foregått bak i kulissene - uvisst hva.

Casemiro vil skrive under en 5 års avtale med klubben og skal spille på a-laget til Real Madrid. I følge Marca håper man at han vil utvikle seg de neste årene og ta nye steg etter å ha stagnert i Sao Paulo det siste året. Casemiro spilte som tenåring rundt 100 kamper for det brasilianske storlaget og fikk også landskamper for Brasil.

Pmn6