Coentrao på vei til Monaco [AS]

De nyrike i Monaco er på vei til å sikre seg Fábio Coentrao

AS skriver i dag at Fábio Coentrao er på vei ut døren på Bernabéu og at neste stoppested blir skatteparadiset Monaco på den franske riviera. I følge AS er Monaco villige til å betale rundt 18mil euro for venstrebacken som ble hentet inn av Mourinho for to år siden.

Coentrao åpnet selv opp for et klubbytte for en uke siden, etter Mourinho sin resignasjon, ved å si at han ønsket å dra dersom folk ikke var fornøyd med han i Madrid. Coentrao skal i følge han selv ikke ha følt seg riktig velkommen i Madrid og han ble aldri noen publikumsfavoritt på Bernabéu.

Både AS og Marca har spekulert tidligere i at Coentrao var en av spillerne som muligens ville bli solgt i sommer dersom Mourinho dro. I følge avisene vurderer Real Madrid det som lite nødvendig å ha en 20-30mil euro back på benken når Nacho har tatt store steg våren 2013 og vil kunne fungere som et godt nok alternativ til førstevalget Marcelo.

Monaco - eid av den styrtrike russeren Dmytri Rybolovlev - har allerede brukt 70mil euro på Porto-duoen Joao Moutinho og James Rodríguez og i følge media vil Atlético Madrid spiss Falcao bli klar for den nye Ligue 1 klubben tirsdag (55mil euro). Tidligere har fransk media skrevet at Monaco ønsker å bruke opp mot 300mil euro på nye spillere sommeren 2013 og det kan være at Fábio Coentrao blir den neste inn dørene.

Pmn6