Real Madrid 3 – 0 Espanyol

Innledningsvis i 1. omgang ser vi tv-produsent retter blikket mot Ronaldos fot. Ronaldo var kanskje ikke outstanding i kveld, men innblandet i det meste.

Men det er Espanyol som får den første store sjangsen i kampen etter 5 minutters spill. Vårt eget produkt, José Callejón,
avslutter et godt angrep av Espanyol med et skudd som sniker seg like utenfor Casillas bakre stolpe.
Minuttet etter slår vi tilbake med et godt angrep. Özil slår en flott passning til Di Maria som prøver å plassere
ballen mot hjørnet, men Idriss Kaméni henger med på notene og drar fram en feberreddning.
Etter 11 minutters spill blir Özil og Real Madrid snytt for et straffespark etter hands innenfor 16 meteren, og vi burde fått
muligheten til å ta ledelsen. Etter 22 minutter ønsker Marcelo et nytt straffespark, men faller noe lett og dommer Carlos Clos Gómez belønner Marcelo i stedet med et gult kort for filming.

Det første målet i kampen skulle komme i det 28. minutt, men viste seg å sitte langt inne. Det starter med at Ronaldo
blir fellt utenfor 16 meteren, og får frispark. Frisparket tar Ronaldo selv, men det går i muren og til corner..
Kunne det se ut som. Men denne gangen mener dommer Gómez at det er en hands, og dømmer straffe.
Ronaldo gjør seg klar til å ta straffen. Han setter den mot venstre og Kaméni går til høyre, scorer..
Men målet blir annulert pga. tidlige løp inn i 16 meteren, og Ronaldo må ta straffen på nytt.
Igjen velger Ronaldo venstre og Kaméni høyre, det kan se ut som en reprise,
men det blir 1-0 til Real Madrid som holder seg til pause.

Fra det 56 minutt er det 6 minutter med "kortspill". Pepe får et gult kort etter en noe voldsom takling ved sidelinja. 3 minutter senere pådrar han seg nok et gult kort, av den noe billige sorten, men Pepe smiler av det hele, tar dommeren i handa og forlater banen. Vi kunne forberede oss på å spille 10 mot 11 den siste halvtimen, men kun 2 minutter etter Pepes avskjed får Ernesto Galán direkte rødt kort for en takling mot kneet til Ronaldo. Protester fra Espanyol spillerne på utvisningen ender med
at Joan Verdú kan ta med seg et gult kort.

10 mot 10, og Jose Mourinho velger å ta ut Özil og Di Maria til fordel for Khedira og Arbeloa. Videre signaliserer Mourinho at han vil Alonso, Lass og Khedira skal holde tress på midtbanen. Real Madrid har ballen mest og fikk med byttene mer deffensiv trygget. Dommeren tar seg en pause fra rampelyset, og spillet går sin gang. 70 minutter spillt og Xabi Alonso skaper et tv-øyeblikk. Han prøver seg på "en Maradonna" eller "Messi" om du vil, et raid fra eget forsvar og godt over midtbanestreken, men resten av Real Madrids angrepspillere hadde ikke tro på dette forsøket, Alonso ikke farten til å fullføre.

72 minutter og Aldo Duscher planter albuen i kjeven på Higuain, som blir rasende, og det hjelper så lite at keeper Kaméni prøver å trøste. Like etter stormer Ronaldo og Higuain fram i angrep, Ronaldo legger en fin passning til Higuain som iskaldt setter ballen i nærmeste hjørnet bak keeper, og 2-0 til Real Madrid. En lettet Higuain får sitt første mål i serien i år, og blir etterhvert byttet ut for Benzema.

I det 87 minutt scorer Benzema sitt første mål for sessongen. Etter en passning fra Lass, vender Benzema inne i 16 meteren og
avslutter i nærmeste hjørnet til 3-0. Flott samspill mellom Lass og Marcelo i forkant av scoringen.
Men dommer Carlos Clos Gómez som vi ble så godt kjent med denne kvelden ville gjerne ha det siste ordet i aften. Han ga Juan Forlín sitt andre gule kort i kampen etter protester rundt målet, og nok et rødt kort kan noteres.
Det blir lagt til 4 minutter overtid til protester fra Madridpublikumet, men kampen ender 3-0 og vi tar med oss 3 nye poeng.

Vi tar vår største seier så langt i sesongen, holder nok en gang nullen og er fortsatt ubeseieret.

Pmn6