Getafe 0 – 1 Real Madrid

Sergio Ramos ble matchvinner mot Getafe med sin scoring etter 18 minutter i en relativt sjansefattig kamp.

Hjemmelaget åpnet med et høyt press i starten av kampen, og etter tre minutter fikk Barrada en gyllen mulighet til å sende Getafe i ledelsen, men avslutningen ble for svak. Getafe ble ganske raskt tvunget dypere i banen av et Real Madrid-lag som tok over det meste av banespillet.

Kvarteret ut i kampen gikk Cristiano Ronaldo i bakken innenfor sekstenmeteren. Dommeren vinket spillet videre, noe som kunne se ut som en korrekt avgjørelse til tross for enorme protester fra vår nummer syv. Tre minutter senere slo Özil en presis corner, og Ramos stanget ballen opp i det lengste krysset til 1-0.

Etter scoringen kontrollerte Real Madrid det aller meste, men foruten et par brukbare målsjanser var det en heller sjansefattig batalje på Coliseum Alfonso Péres. Miku fikk en mulighet til å utligne for Getafe syv minutter før pause, men forsøket truet aldri Casillas som hadde full kontroll på det relativt svake headingsforsøket.

I det 62. minutt kombinerte Benzema flott med Özil, men førstnevnte klarte ikke å sette skuddet i mål. Fire minutter senere var Benzema på farten igjen, men heller ikke denne gangen klarte franskmannen å finne nettmaskene.

Noen minutter senere ropte hjemmelaget på straffespark, etter at Pepe stoppet et skudd fra Castro med hånda.
Dommeren lot spillet fortsette, men reprisene viste at hjemmelaget ble snytt for et straffespark.

Like før slutt fikk Cristiano Ronaldo ballen i mål etter en lekker stikker fra Callejón, men målet ble korrekt annullert for offside. Dermed endte det 1-0 til Real Madrid i kveldens kamp mot Getafe. Det viktigste var selvsagt å ta med tre poeng hjem, og den jobben ble gjort med bravur. Getafe hadde svært lite å bidra med i denne kampen, foruten en del stygge etterslengere som resulterte i seks gule kort for hjemmelaget.

Neste serierunde kommer Levante på besøk til Santiago Bernebéu.

Pmn6