Real Madrid 4 – 0 Racing Santander

Enkel seier for Real Madrid da lyset gikk for Racing Santander.

1-0 Cristiano Ronaldo (5)
2-0 Benzema (45)
3-0 Di Maria (72)
4-0 Benzema (88)

Oppskriften i de siste hjemmekampene for Real Madrid har vært tidlig mål imot, for så å snu kampen og vinne komfortabelt. I kveld skulle ikke dette bli tilfellet, for allerede etter fem minutter hadde Cristiano Ronaldo headet inn 1-0 etter en nydelig assist fra Kaká. Bare minuttet før hadde den samme duoen vært i aksjon da Cristiano Ronaldo headet i stolpen etter en Kaká-corner.

Racing Santander klarte ikke å slå tilbake og Real Madrid vant fort tilbake ballen hver gang Racing prøvde seg. Madrid på sin side produserte noen halvsjanser, men Toño hadde grei kontroll. Kampen skulle bare bli verre for Racing, for etter 38 minutter ble Cisma utvist for bortelaget. To gule kort var fasiten for Cisma, og vondt ble til verre for Racing Santander. Og verre skulle det også bli.

På overtid i førsteomgangen la Karim Benzema på til 2-0 etter pasning fra Xabi Alonso. På reprisene så man at Benzema var i offside, og målet skulle aldri blitt godkjent. Dommer godkjente likevel målet og Real Madrid kunne gå til pause med 2-0.

Andreomgangen startet til de grader roligere og Bernabéu-publikummet hadde ikke noe juble for før etter 60 minutter. Dette var riktig nok fordi flomlyset ble skrudd på igjen etter at det hadde mystisk blitt slått av. Den spanske finanskrisen er mulig enda verre enn først antatt.

Det var ikke bare lyset som kom tilbake etter 60 minutter, også Ángel di María returnerte til Santiago Bernabéu. Argentineren skulle ikke bruke mer enn ti minutter før han viste madridistas hvorfor de har savnet han. Di María gikk lett forbi backen før han dunket ballen i det lengste hjørnet.

Real Madrid spilte på autopilot resten av kampen og Racing eneste sjanse var i realiteten aldri i nærheten av å være farlig. Selv med rolig tempo var Madrid nærmere 4-0, og like før slutt kapret Alonso ballen langt inne på Racing sin halvdel, og etter litt klabb og babb fikk Benzema hamret ballen i mål til 4-0.

Det ble også sluttresultatet, og Real Madrid leder dermed La Liga med 13 poeng per dags dato.

Pmn6