Mourinho har seks spillere på blokka

...og PSG ønsker seg Gonzalo Higuaín.

Selv om José Mourinho ble observert på jakt etter hus i London i går, skal han ifølge spanske EcoDiario ha seks spillere som han vurderer å hente til Real Madrid til sommeren. Uansett skal kilder i Real Madrid ha uttalt at de ikke kommer til å hente noen spillere før Mourinho har bestemt seg om han er manager for klubben også neste sesong.

EcoDiario mener å vite at det er disse spillerne Mourinho er interessert i:
- Mário Fernandes (21, Gremio, midtstopper + høyreback).
- Kyle Walker (21, Tottenham, høyreback).
- Fernando (24, Porto, defensiv midtbane).
- Nemania Vidic (30, Manchester United, midtstopper).
- Eden Hazard (21, Lille, offensiv midtbane, høyreving).
- Mario Götze (19, Borussia Dortmund, offensiv midtbane).

Brasilianske Mário Fernandes har flere ganger vært linket til Real Madrid, og i desember 2011 kom Real Madrid med en offisiell uttalelse om at det ikke har vært kontakt med Gremio om en overgang. Engelske Kyle Walker har fått sitt gjennombrudd denne sesongen for Tottenham. 21-åringen danket ut Vedran Corluka som måtte dra til Bayer Leverkusen for å få regelmessig spilletid.

PSG ønsker seg Gonzalo Higuaín

Paris Saint-Germains sjeik og president Nasser Al- Khelaifi sier til Marca at han ønsker seg Real Madrids argentinske spiss Gonzalo Higuaín. Den nyrike klubben fra Frankrike har forsterket laget sitt med en rekke kvalitetsspillere både i sommer- og vinterovergangsvinduet, og det ser ikke ut de har planer om å stoppe med det.

Det er ikke første gang PSG viser interesse for Real Madrids spillere.
Les også: Får transfer-penger.

- Kanskje Higuaín spiller for klubben får en dag. Javier Pastore er en fantastisk spiller og han ønsker at 'Pipita' skal komme til PSG, sa sjeik Al-Khelaifi til den spanske avisen.

Les også: Stor interesse for Higuaín.

Hvem av de seks spillerne nevnt ovenfor håper du å se i Real Madrid-drakt til sommeren? Trenger vi forsterkninger? Andre spillere du ønsker deg?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07