Real Madrid 4 – 1 CSKA Moskva

Real Madrid er ett steg nærmere finale på Allianz Arena etter kveldens seier.

1-0: Higuaín
2-0: Cristiano Ronaldo
3-0: Benzema
3-1: Tošić
4-1: Cristiano Ronaldo

Det vites ikke om Real Madrid var nervøse eller om de hadde hatt en dårlig oppvarming, men laget spilte ikke bra de første ti minuttene. Nærmest scoring i åpningen var CSKA da Doumbia avsluttet etter å ha løpt fra Arbeloa. Heldigvis for Real Madrid sin del gikk avslutningen utenfor, og etter dette tok Real Madrid over kampen.

I løpet av de neste ti minuttene prøvde Cristiano Ronaldo, Kaká og Xabi Alonso skuddfoten, men både keeper og forsvarspiller hindret scoring. Etter 25 minutter vartet hjemmelaget opp med glitrende angrepsfotball som ble avsluttet med at Kaká spilte til Higuaín foran mål. Argentineren gjorde ingen feil og sendte Real Madrid i føringen.

Higuaín viser ekte glede etter 1-0-skåringen.

Etter scoringen overtok Real Madrid enda mer av banespillet og overgikk 60% ballinnhav i løpet av kort tid. Spillerne skapte flere halvsjanser, men klarte ikke å øke ledelsen før pause.

Mourinho gjorde ingen endringer i pausen, og Real Madrid fortsatte slik de hadde avsluttet førsteomgangen med å presse CSKA. Dessverre var Xabi Alonso litt vel tent og pådro seg et unødvendig gult kort, og han må dermed stå over første kvartfinaleoppgjør.

Cristiano Ronaldo var også tent, men istedenfor å sparke ned en motstander, så sparket Cristiano ballen i mål fra rundt 30 meter. Keeperspillet fra gjestenes keeper var ikke bra, men vi vet alle hvor vanskelig skuddene fra Cristiano Ronaldo er å redde.

Higuaín fikk så en scoring korrekt annullert, mens Casillas på merkelig vis klarte å gi Doumbia en sjanse på åpent mål. Doumbia var derimot ikke rolig nok foran mål og avsluttet utenfor mål.

Etter 68 minutter skulle Karim Benzema komme inn for Higuaín, og innhoppet skulle bli veldig vellykket. Før det hadde gått ett minutt hadde allerede Benzema satt inn kampens tredje, hans 40. i Champions League totalt.

Etter scoringen virket Real Madrid fornøyde for CSKA overtok mer og mer. Og minuttet etter at Kaká ble byttet ut med Granero scoret CSKA med Zoran Tošić. Avslutningen var strålende fra den tidligere Manchester United-spilleren, men forsvarsspillet av Pepe var alt for dårlig.

Selv om Lass kom inn for Özil fortsatte CSKA å presse på, og var nærme en redusering. Det var tydelig at Mourinho ikke var fornøyd og portugiseren kaste vannflaska i bakken i protest. På overtid gjorde Pepe, Benzema og Cristiano Ronaldo det de kunne for å gjøre Mourinho blid, og scoringen til Cristiano Ronaldo var et fint punktum for kampen.

Scoringen var også Cristiano Ronaldo sin 128. scoring på 128 kamper. En helt fantastisk statistikk!

Referatet er forfattet av Petter Aasgaard.

Pmn6