Castilla hadde tilsynelatende god kontroll, men måtte nøye seg med uavgjort.

Med ni serierunder igjen å spille begynner det virkelig å spisse seg til i toppen av Segunda Division B gruppe 1, hvor Castilla er serieleder.

I formiddag møtte Alberto Toril og hans lag bunnlaget San Sebastian på Nuevo Matapiñonera i San Sebastian. Castilla var klare favoritter før avspark i solsteiken.

Vi har oppdatert Castilla-spillerprofilene. Sjekk det ut!

Hadde kontroll

Tidlig i første omgang satte Jorge Casado inn ledelsen for Castilla, og de hadde fått det overtaket de ønsket i åpningen. De la seg ikke bakpå av den grunn, men maktet ikke å sette ballen i nettet flere ganger i løpet av den første omgangen.

Hjemmelaget hadde også sine muligheter, men våre unggutter kontrollerte og beholdt 1-0-ledelsen til pause på den forferdelige gressmatta i San Sebastian.

God ledelse til Tenerife

Etter pause var Castilla mye bedre og Alvaro Morata var farlig frempå ved et par anledninger, men spanjolen maktet ikke å sette ballen på mål.

Det så ut til å gå mot 1-0-seier for Castilla, men etter 89 minutter utlignet San Sebastian på et lekkert skudd og uavgjortresultatet var et faktum. Castilla beholder allikevel ledelsen i serien, som i skrivende stund er på 4 poeng til Tenerife. Tenerife møter Rayo Vallecano B i dag, og leder for øyeblikket 1-0.

PS: Albacete, som er plassert som nummer tre på tabellen, ligger seks poeng bak Castilla med en kamp mindre spilt. Den kampen har avspark klokken 17:00.

Tror du Albacete eller Tenerife kan ta igjen Castilla på de siste ni kampene?