Real Madrid 1 - 1 Málaga

Málaga stoppet Real Madrids seiersrekke med en scoring på overtid.

1-0: Benzema (27)
1-1: Cazorla (91)

Málaga hadde ikke vunnet på Santiago Bernabéu på de siste 30 La Liga-kampene, og det hardsatsende laget viste tidlig at Real Madrid ikke skulle få en lett kamp. Allerede etter fire minutter avsluttet Rondón godt i Casillas venstre hjørne, men Spanias landslagskaptein reddet flott.

Etter et par halvsjanser til Real Madrid var Málaga igjen nære da Isco kom seg gjennom og avsluttet utenfor. Málaga fortsatte å presse og Real Madrid klarte ikke å få kontroll på midtbanen. Sami Khedira og Xabi Alonso var svake til å være dem og det skulle ta nesten halvtimen før Real Madrid klarte å skape en ny sjanse.

Karim Benzema var først frempå for andre gang og avsluttet utenfor målet til Caballero. Før Cristiano Ronaldo skulle vise at han også kan slå målgivende da han serverte Benzema et nydelig innlegg. Benzema som sto helt umarkert headet Real Madrid i føringen uten store problemer.

Luften gikk litt ut av Málaga etter dette og til pause sto det 1-0 til Real Madrid.

Real Madrid gjorde ingen endringer i pausen, men spillerne kom på banen med mer vilje og satte raskt press på Málaga. Først ut var Benzema som rotet bort en god mulighet da han ikke avsluttet eller spilte til Cristiano Ronaldo. Deretter var det Cristiano Ronaldo som ble hindret mål da Caballero gjorde en strålende redning.

Kaká hadde akkurat begynne å spille seg inn i kampen da han ble byttet ut med Callejón, men Real Madrid fortsatte å produsere store sjanser. Callejón var selv veldig nære da en heading ble reddet på streken av en Málaga-spiller.

Madrid fortsatte å styre kampen og etter at Kaká hadde gått ut fikk Özil gå inn sentralt. Özil selv kom mer inn i kampen og markerte seg med å drible 4-5 Málaga-spillere før han slo inn til Benzema. Franskmannen klarte dessverre ikke å få ballen i mål i det som må betegnes som en kjempebom.

Etter dette mistet Real Madrid litt av overtaket og klarte ikke å produsere flere sjanser. Med fem minutter igjen å spille gjorde Mourinho sine to siste bytter da Granero og Higuaín kom inn for Özil og Benzema. Callejón fikk en god mulighet til å punktere kampen ett minutt før slutt, men avslutningen ble blokkert.

På overtid da kampen var så å si avgjort fikk Málaga en siste målsjanse da Granero litt klønete lagde frispark på 20 meter. Santi Cazorla som har imponert mange denne sesongen med flere frisparkmål viste at skuddfoten fortsatt var i takt. Avslutningen var perfekt og suste inn i Casillas sitt keeperhjørne, og dermed var to poeng tapt i løpet av et sekund.

Pmn6