Real Madrid 5 – 1 Real Sociedad

Real Madrid hadde få problemer med Real Sociedad.

Mourinho valgte å starte med både Benzema og Higuaín i dagens kamp mot Real Sociedad, noe som raskt skulle vise seg å være et smart trekk. Bare seks minutter ut i den første omgangen spilte Benzema ballen inn til Higuaín, og med en presis avslutning fra 16 meter sendte argentineren Real Madrid i føringen.

Real Madrid totaldominerte den første omgangen, men Cristiano Ronaldo missbrukte to store målsjanser i det 28. og 30. minutt. Det første forsøket ble stoppet av keeper Bravo, mens sjanse nummer to ble satt til side for mål etter et presist innlegg av Ramos.

På det tredje forsøket noen minutter senere, lyktes vår målkonge med å finne veien til nettmaskene. Kaká spilte sin lagkamerat fri, og alene med keeper var Cristiano Ronaldo sikker i sin sak og sendte Real Madrid opp i en 2-0 ledelse med en avslutning helt nede i det høyre hjørnet.

Fem minutter før pause viste Alonso frem sin eminente pasningsfot. Med en fantastisk langpasning spilte han ballen til Benzema, som på like vakkert vis lobbet ballen over Bravo og i mål til 3-0. Kun minuttet senere scoret bortelaget. Pireto prøvde å curle ballen opp i det lengste hjørnet, og via hodet til Ramos gikk ballen i mål bak en utspilt Casillas. Dermed gikk lagene til pause på stillingen 3-1.

Fire minutter ut i den andre omgangen kom hjemmelagets fjerde scoring for kvelden. Khedira spilte ballen til Benzema, og franskmannen hamret ballen utagbart i mål. I det 56. minutt trillet Higuaín ballen inn foran mål, og Cristiano Ronaldo la på til 5-1.

Real Sociedad skapte få farligheter i den andre omgangen. Griezmann fikk et par brukbare muligheter, men headingsforsøkene ble for svake. Bortelaget hadde mer enn nok med å forsvare seg mot et hurtig og friskt Real Madrid-lag i kveldens kamp.

Ni minutter før slutt var det duket for en meget hyggelig La Liga-debut. Cristiano Ronaldo jogget av banen, og inn kom unggutten Jesé. Unggutten rakk ikke å utmerke seg nevneverdig, men vi får håpe at det blir flere muligheter for vårt spanske talent.

Med dagens seier har Real Madrid fortsatt en seks poengs ledelse ned til Barcelona på tabellen. Neste serierunde er det Osasuna som tar i mot Real Madrid.

Pmn6