Unggutta lærer av de store

- Det er veldig tett bånd mellom ungguttene og A-laget på Valdebebas, hevder Denis.

Samholdet på Valdebebas er magisk og til og med 8-åringene skifter i samme bygg som sine idoler på A-laget. Den russiske Castilla-spilleren Denis, som har vært i Real Madrid i over ti år snakket litt med Marca, hvor han blant annet ble spurt om hvordan det var på Valdebebas. "Denis hyller måten A-lagsspillerne behandler ungguttene " lød overskriften i artikkelen til Marca.

"Jeg har hørt at i andre storklubber "mingler" ikke A-lagsspillerne med ungguttene, men det er ikke tilfelle her på Valdebebas. Alle oppmuntrer oss og gir oss råd om hvordan vi kan bli enda bedre og ta steget opp til A-laget."

Denis rekker ikke å snakke mer før han blir avbrutt av journalisten som sier: "Til og med Ronaldo?"

Det tar heller ikke lang tid før Denis svarer: "Han er en av de som hjelper oss aller mest! Han er utrolig snill mot meg. Jeg er venstrebeint og spiller som oftest venstreving, og her har han mange gode råd å komme med. Han (Ronaldo red.anm.) har til og med prøvd å lære meg frisparkvarianten sin, slik at ballen dupper rett før mål. Ronaldo forklarte meg nøyaktig hvor jeg skulle plassere beinet mitt og hvor jeg skulle treffe ballen, men skuddene mine flyr alltid til himmels."

Videre fortalte Denis hvordan han ble godt kjent med lagets klovn, Marcelo.

"Marcelo og jeg har veldig lik musikksmak og slik har vi blitt godt kjent. Vi laster ned mye musikk og deler det med hverandre."

Pmn6