- Agüero må til Real Madrid

Diego Maradona mener svigersønnen valgte feil klubb.

Den frittalende argentinske manageren og legenden, Diego Armando Maradona, har nok en gang tatt seg friheten til å snakke om fremtiden til svigersønnen sin, Sergio Agüero. I fjor sommer, før overgangen til Manchester City, uttalte Maradona en rekke ganger at Agüero burde velge Real Madrid. Han står fortsatt på sitt, og hveder at en overgang til Real Madrid ville vært det beste for "Kun" Agüero akkurat nå.

- Sergio må til Real Madrid. Det er det neste steget for ham. Selv om han gjør det bra i Manchester City hadde det beste vært om han hadde signert for Real Madrid allerede i fjor sommer. Men han gjorde et feil valg, sier den tidligere landslagstreneren til Argentina - som i øyeblikket trener et lag i de Arabiske Emirater - til radiokanalen "Radio La Red".

Vanskelig å gjennomføre, men ikke umulig

Likevel innrømmer Maradona at en overgang til Real Madrid vil være vanskelig å gjennomføre på dette tidspunktet.

- Med tanke på at han herjer i Premier League vil det ikke være lett å hente han fra City. Mancini regner nok med Sergio, så han vil nok gjøre alt i sin makt for å beholde ham, utdyper han.

Al Wasl FC-treneren er ikke i tvil om at svigersønnen ville blitt en umiddelbar suksess ikledd helhvitt. At han ville fratatt Cristiano Ronaldo rollen som lagets topscorer mener han likevel ikke. Tvert imot mener han at portugiseren ville dratt nytte av å ha Agüero på laget.

- Cristiano ville scoret mer enn seksti mål på en sesong fordi Agüero drar med seg hele forsvaret.

- €10 millioner pluss Pipita for Agüero

Spanske medier hevder at Real Madrid har gjort Manchester City-spissen til sitt store transferobjekt til sommeren. Sportsavisen AS vil ha det til at klubben står klar til å by Gonzalo Higuain + 10 millioner euro for å sikre seg underskriften til "Kun". Hovedårsaken til at ryktene startet skal visstnok være fordi Sergio Agüero er misfornøyd med tilværelsen i Manchester. Likevel er dette bare løse rykter som spilleren selv ikke har rukket å kommentere.

Det har derimot Emilio Butragueño, en av sportsdirektørene i Real Madrid. Han var raskt ute og avfeide alle ryktene om en byttehandel og om at Gonzalo Higuain kan være på vei bort fra klubben.

- Disse ryktene virker nesten uungåelige. Jeg kan ikke annet si enn at vi er i ekstase over det Higuain har levert for oss. Han har tross alt scoret 24 mål. I tillegg kom Pipita såpass ung til klubben at vi nesten ser på ham som et egenutviklet produkt, og vi har ingen intensjoner om å gi slipp på ham. Vi ønsker at han skal bli i Madrid i mange flere år.

Hva tenker du om saken? Diskutèr under!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07