Real Madrid 0 - 0 Valencia

Real Madrid taper nye poeng i kampen om ligatittelen.

Kampen åpnet rolig de første fem minuttene med lavt tempo, men det skulle vise seg at kampen skulle bli mer innholdsrik etter hvert. Først ute var Cristiano Ronaldo som avsluttet i stolpen fra distanse, og minuttet senere var det Feghouli testet skuddfoten fra langt hold.

Real Madrid overtok mer og mer av banespillet og kom til flere halvsjanser, men de store sjanse lot vente på seg. Spesielt Gonzalo Higuaín slet på topp og hadde flere balltap i tillegg til å at han manglet litt foran mål. Blant annet hadde han ett dårlig innlegg til en umarkert Cristiano Ronaldo, en dårlig prestasjon av en så god spiller.

Rundt halvtimen kom Valencia mer med i kampen og kom til flere gode sjanser. Først gir Casillas en dårlig retur på et langskudd, og på returen header Valencia-spilleren upresset i stoplen. Kort tid etter er det Piatti som avsluttet innenfor 16-meteren, men denne gangen gjør Casillas en god jobb og redder flott. Valencia avsluttet sin meget gode periode med at Piatti ble stoppet av Albiol på vei igjennom, godt forsvarsspill av Albiol som hadde fått sjansen i fraværet til Ramos.

Før pause hadde både Cristiano Ronaldo og Benzema hvert sitt skuddforsøk, men begge forsøkene endte til slutt utenfor mål og lagene gikk til pause med 0-0

Mourinho var tydeligvis ikke fornøyd med Higuaín sin prestasjon, og Angel di Maria kom inn etter pause. Og allerede etter 30 sekunder ga Di Maria en nydelig pasning til Cristiano Ronaldo som fikk sjansen til å sende Real Madrid i føringen. Avslutningen var god, men keeperspillet til Guaita var enda bedre. Kort tid etter kom driblet Özil seg rundt på kanten, emn istedenfor å legge inn falt Özil lett i feltet og sjansen ebbet ut i ingen ting.

Valencia viste at sjansene i førsteomgangen ikke var tilfeldig og Tino Costa dunket ballen i kryss-stanga fra 30 meter. Casillas hadde ingen mulighet og takket tverrliggeren på hjelpen etter skuddet. To minutter senere var Benzema frempå, men han nådde ikke fram på gjennomspillet.

Kampen skulle så eksplodere helt. Di Maria falt i bakken, og mens han forventet frispark tok han ballen med hendene. Tino Costa og Perejo likte ikke oppførselen til Di Maria og det endte med at Di Maria ble dyttet mens han satt på bakken. Di Maria falt nok litt lett, men han ble klart dyttet. Det hele ender med at Di Maria og Tino Costa får hvert sitt gule kort.

Like etter ble Pepe felt av Piatti etter at portugiseren hadde vist godt forsvarsspill. Mens Pepe lå på bakken kom Arbeloa bort for å hjelpe han opp. Av ukjent grunn dultet Pepe bort Arbeloa med beinet, men etter hvert kom Pepe på beina igjen.

Med 20 minutter igjen av kampen kom Kaka inn for Khedira, og bare minuttet senere ser det ut som byttet skal gi belønning. Cristiano Ronaldo var alene igjennom, fikk en liten stempling og falt. Det var vanskelig å bedømme hvor mye Cristiano ble hindret, men det som er sikkert er at det var kontakt.

Deretter er det Mathieu som avsluttet en Valencia-kontring med å skyte utenfor, før Di Maria blir hindret av Guaita da argentineren avsluttet fra distanse. Fire minutter senere hadde Benzema en gigantisk trippelsjanse, men alt endte opp med en corner. Valencia svarte med Pablo Hernandez, men Marcelo blokkerte skuddforsøket. Like etter reddet Casillas alene med Barcelona-aktuelle Alba, og det sto dermed fortsatt 0-0 med fem minutter igjen.

Jose Callejon kom inn for Özil i et håp om at ballen endelig skulle gå i mål, men selv med kjempesjanser til Benzema og Di Maria klarte ikke Real Madrid å få ballen i mål. Det endte dermed 0-0 i en kamp som like godt kunne endt 4-0.

Pmn6