Real Madrid 4 - 1 Mallorca

Real Madrid første lag noensinne med 100 poeng i La Liga!

Rammene for kveldens kamp på Bernabeu var så flotte som de kunne blitt. Så å si hele Bernabeu-publikummet hadde kledd seg i hvitt etter oppfordring fra spillerne. Spillerne virket også motiverte og allerede etter seks minutter hadde Higuaín satt ballen i mål. Dessverre ble målet annullert for noe som virket som en obstruksjon,

Men Real Madrid ga seg ikke med det. Bare minuttet etter Higuaíns annullerte mål var Khedira frempå med en god avslutning som Aouate reddet. Det samme skjedde minuttet senere da Benzema avsluttet innenfor 16-meteren.

Det skulle så ta ti minutter før neste sjanse, men denne sjansen ble veldig godt utnyttet. Marceo slo et nydelig innlegg og inne i boksen var Cristiano Ronaldo nådeløs og headingen fra portugiseren gikk rett i nettet. Bare fem minutter senere skulle Real Madrid øke ledelsen da Benzema kontrollert satte ballen forbi Aouate.

Like før pause ble Arbeloa byttet ut med det som så ut som en skade, og Raul Albiol kom inn.

Real Madrid var ikke fornøyde med 2-0 og tre minutter etter pause økte Mesut Özil ledelsen til 3-0, og nok en gang var Higuaín nest sist på ballen. Mallorca som fortsatt hadde mulighet til å komme til Europa var ikke interessert i å legge seg ned, og svarte Real Madrid med engang. Avslutningen var Castro var hard og selv om Casillas fikk en arm på ballen klarte han ikke å hindre ballen å gå inn,

Real Madrid hadde fortsatt krutt og Mesut Özil var ikke ferdig med å score. En nydelig pasning fra Marcelo fant Özil på bakerste som elegant satte ballen nede i motsatt hjørne. Dette var første gang Özil scoret to mål i en og samme kamp i Real Madrid.

Kampen mistet tempo etter dette og Real Madrid begynte også å gjøre bytter. Først ut var Higuaín før Marcelo ti minutter senere også forlot banen. Inn kom Di María og Coentrão. Vi fikk se noen store sjanser det siste kvarteret, blant annet var Cristiano Ronaldo frempå flere ganger, men det ville ikke seg for Cristano. Dermed stoppet han opp på fantastiske 46 scoringer i årets La Liga.

For Real Madrid ble det tre poeng, noe som gjorde at Real Madrid som første lag i historien fikk tresifret antall poeng.

Pmn6