Castilla møter Cadiz

Tidligere La Liga-lag står i veien for opprykk.

I går fant trekningen til playoff for å rykke opp til Liga Adelante sted. Som puljevinnere trenger Real Madrid Castilla kun å vinne ett dobbeltoppgjør for å sikre seg spill på det nest øverste nivået neste sesong. Vinnerne fra de fire forskjellige avdelingene i Segunda B skal kjempe om to opprykksplasser.

Trekningen gjorde det klart at cupsemifinalist Mirandés skal møte Atletico Baleares, mens Real Madrid Castilla skal møte Cadiz. Sistnevnte var senest i Primera i 2005/06, og har siden den gang bølget frem og tilbake mellom Segunda og Segunda B.

Castilla, som ikke maktet å komme seg gjennom playoff i fjor, har ikke spilt i Segunda siden 2006/07-sesongen. Med spillere som Jesé Rodriguez, Nacho Fernández og Daniel Carvajal ser mannskapet sterkere ut enn noensinne, og et opprykk vil være gull verdt for ungdomsutviklingen i klubben.

Les mer: Slik tok Castilla seg til topps i Segunda B

Den første kampen mellom lagene vil finne sted på Cadiz' hjemmebane Ramon de Carranza førstkommende lørdag klokken 20:00, mens returen spilles en uke senere på Estadio Alfredo di Stefano.

Tror du Castilla klarer å rykke opp?

Pmn6