- Tid for å skinne!

Les intervjuet med Alberto Toril før Castillas opprykkskamp mot Cadiz.

Førstkommende søndag gjester Castilla Ramón de Carranza for å spille den første playoff-kampen mot Cadiz. Castilla-trener, Alberto Toril, snakket med realmadrid.com før den viktige kampen hvor det står om opprykk til Liga Adelante, Spanias nest høyeste nivå.

Er Cadiz et lag du foretrekker å møte til playoff-oppgjør?
- Vi vet alle at de fire ligavinnerne fortjener å være her. Vi er gode alle sammen og uansett hvilket lag du møter blir det vanskelig. Vi er fornøyd fordi vi spiller returoppgjøret på hjemmebane, noe som vil være en fordel fordi vi forventer at den siste kampen blir avgjørende.

Hvilke aspekter ved Cadiz kan Castilla tjene på?
- Jeg synes Cadiz er veldig lik oss og de andre lagene. De er vant til å dominere kampene og de spiller en åpen kamp som jeg tror kan være til vår fordel. Vi er ganske like. Mirandes ville vært tøffere og mer defensiv, og Atletico Baleares har en tøff hjemmebane. Jeg tror Cadiz passer oss bedre, men de er uansett en veldig tøff motstander.

Hva er Cadiz' største styrke?
- Vi vil spille et tøft 180-minutter-langt oppgjør hvor vi ikke kan risikere å gjøre for mange feil. De har avgjørende og kvalitetsspillere i angrep så det vi må være på vakt. Vi må holde hodet kaldt og fokusere på små detaljer. Vi må spille en moden kamp.

Ramón de Carranza kommer til å være full og de er gode på hjemmebane. De har ikke tapt en eneste kamp der.
- Vi vet hvor sterke de er på hjemmebane, men de har også spilt uavgjort mot mange. De har et dynamisk angrep og vi må stole på måten vi har spilt gjennom hele året både hjemme og borte. Dersom vi fortsetter med det gode spillet vårt vil vi ha gode muligheter til å vinne oppgjøret.

Faktumet at Castilla har vært det beste laget i Segunda B1 er vel også til din fordel?
- Det er riktig; vi tilpasser oss bra til motstanderen og vi er ressurssterk. Vi må tilpasse oss så snart som mulig til kampen Cadiz bestemmer seg for å spille.

Hvordan er humøret i troppen?
- De ser frem mot kampen mot Cadiz fordi vi har jobbet mot dette i hele år. Vi vant serien vår tre uker før slutt og guttene er klar for å spille godt mot Cadiz. Vi vil prøve å gå et godt resultat slik at vi har sjansen til å feire opprykket sammen med supporterne våre.

Selv om dere vant serien tre uker før slutt, klarte dere to seire og en uavgjort på de tre siste kampene. Dere slo blant annet Vecindario 5-0 i sesongavslutningen..!
- Vi prøvde å holde konkurranseinnstinktet og gløden oppe, og noen spillere kunne kom i enda bedre form. Jeg tror de er alle i god, eller optimal, form. Vi er klar for dette.

Hva jobber dere med i dagene før den første playoff-kampen?
- Vi jobber først og fremst med spillernes psykologi. Vi har hatt nok tid til å bli god på å spille vårt spill gjennom de siste ti månedene og det vil bli vanskelig å oppnå noe vi ikke allerede har klart tidligere. Disse kampene vil bli avgjort i stor grad med mental styrke, og vi må vise modenhet for å takle disse kampene når det koker. Vi må tro på oss selv. Vi er her fordi vi har spilt godt gjennom en hel sesong.

Du har en ung, men erfaren tropp. Mange av spillerne dine spiller playoff for andre gang. Dette må være positivt?
- Erfaring er alltid viktig. Jeg tror nervøsiteten tok overhånd i fjor og vi visste ikke hvordan vi skulle håndtere resultatet fra den første kampen (Castilla tapte den første kampen mot Alcoyano 0-2. Kamp 2 endte 2-2 - Castilla tapte 2-4 sammenlagt). Vi er enda bedre forberedt i år og vi har erfaring fra ifjor. Jeg har også spillere som har spilt playoff med andre lag i andre ligaer. Jeg tror vi er mer moden i år.

Var det beste med trekningen at dere spiller den siste playoff-kampen på hjemmebane?
- Du ønsker alltid å spille returoppgjøret på hjemmebane, men du vet aldri hva som skjer. Det er bedre å ha hjemmebane-fordelen når den første kampen er tett og jevn.

Hva vil være nøkkelen for å nå Liga Adelante?
- Den første kampen vil være nøkkelen og gi en solid kamp som et kollektiv og holde følelsene under kontroll. Det vil være 20 000 mennesker mot oss på tribunen og det vil bli skikkelig kok. Våre sjanser vil øke dersom vi klarer oss godt og får med oss et bra resultat.

Har du trua på at Castilla vil nå Liga Adelante?
- Spillerne er overbevist, selvsikker og spiller fantastisk som et kollektiv. Nå er det tid for å virkelig skinne. De føler at dette er riktig tidspunkt for å rykke opp og vi kommer til å kjempe for det.

Og selvfølgelig, fansens søtte vil bli viktig nok en gang..
- Fansen er veldig viktig for oss. Tilskuertallene på Alfredo di Stefano har gradvis økt, og jeg tror det er fordi laget har gjort en god jobb. Vi kommer til å gi alt og prøve å spille en god kamp. Jeg håper vi kan sikre opprykk på vår egen hjemmebane!

Tror du Castilla spiller i Liga Adelante neste sesong? Hva synes du om Castillas prestasjoner denne sesongen?

Pmn6