En fot i Segunda

Castilla utklasset Cadiz i den første playoff-kampen.

Cadiz hadde ikke tapt en eneste hjemmekamp denne sesongen og Alberto Torils menn var klare for å gi alt for å få et godt resultat til returoppgjøret neste helg. Og hvilket tent Castilla vi fikk gleden av å se. Det var ingen tvil, ungguttene hadde stålkontroll fra første til siste spark på ballen.

Etter 17 minutters spill satt Castillas toppscorer, Joselu, ballen sikkert i mål alene med keeper etter en assist av høyrebacken Dani Carvajal. Men de to hadde ikke gitt seg og i sluttminuttene av førsteomgang skle Carvajal nedover langs kanten og slo inn til Joselu som hælflikket ballen vakkert inn til 2-0.

Andreomgang gikk pent for seg og det var ikke særlig store sjanser til noen av lagene, men i det 84. minutt skulle vi se et praktangrep av ungguttene. Man spilte seg vakkert gjennom et sjanseløst Cadiz-forsvar før Joselu setter kronen på verket med et vakkert hælspark til Morata som ikke gjorde noen feil alene med keeper.

Kampen ente 3-0 og Castilla har en og halv fot i Segunda før returoppgjøret. Forøvrig var både Granero og Florentino Perez på tribunen under kveldens kamp