- Har hatt et fantastisk år

Opprykksklare Castilla får ros av trener Alberto Toril.

Siden januar 2011 har Alberto Toril vært sjef for de svært lovende ungguttene i Real Madrid Castilla. Da forlot han sitt kjære U-19-lag og tok over etter Alejandro Menendez. I dag ledet han dem til opprykk, etter en svært overlegen 5-1-seier (8-1 sammenlagt) over Cadiz.

- Laget gjorde det veldig godt i den første kampen, så jeg valgte det samme laget i dag. Mandi, Ivan og Jesus gjorde det veldig godt og man slipper å gjøre bytter så lenge ting fungerer som de skal, sa han om kampen.

Da han møtte pressen etter kampen hadde han også, selvfølgelig, en del ros å komme med til sine egne gutter.

- Gutta leverte på et høyt nivå mot et lag som har lange tradisjoner høyere opp i divisjonssystemet. Vi er absolutt bedre enn Cadiz. Vår erfaring denne sesongen og de seneste årene var nøkkelen nå og vi har hatt et fantastisk år, sa han.

Les også: Castilla med fantastisk scoringssnitt

Både laget og enkeltspillerne har vokst stort dette året, noe alle som har fulgt laget har sett. Nå er altså laget klare for Liga Adelante.

- Du bruker all din tid sammen med spillerne og ser hvordan håpene gror i hver og enkelt av dem. De har en lys fremtid foran seg og jeg håper vi benytter oss godt av denne generasjonen, fordi talentet deres er ekstraordinært, sa han i dag, og la til:

- Jeg vil at troppen skal se slik ut neste år. De vil være ettertraktede, men vi vil at de skal bli fordi dette er det beste stedet å vokse som fotballspillere.

Det ble også stilt spørsmål rundt Torils fremtid på pressekonferansen. Hans fremtiden er svært uklar, selv om resultatene har vært tilfredstillende. Selv tenker han ikke svært mye på hva som skjer i fremtiden, men er helt klar på hva han ønsker.

- Jeg er ganske avslappet. Jeg har gjort det godt med laget de siste årene, men det er ikke min jobb å bestemme om jeg skal fortsette eller ei. Uansett er jeg både sikker på at jeg får lov til å fortsette, og at jeg har lyst til det. Dette er mitt hjem, så det er ingen grunn til å endre på det, sa han.

Se hele Castilla-troppen her.

Pmn6