Transfertorsdag 31.05

Ukens rykter har blant annet omhandlet Hulk, Lucas og Drogba.

INN:

- Rykteflommen rundt Chelseas Branislav Ivanovic ser ikke ut til å stoppe, og mesteparten av ryktene går i retning Spania og Real Madrid. Spilleren skal selv ha innrømmet at det eksisterer en interesse fra Real Madrid men ikke villet diskutere situasjonen ytterligere, kunne Spanskefans melde tidligere denne uken.

- Real Madrid-Interessen for supertalentet Lucas Moura sies å være svært reell. José Mourinho reiste nemlig til Hamburg sist helg for å overvære privatlandskampen mellom Brasil og Danmark. Det var ikke for å se Marcelo representere de gule, men for å se Lucas i aksjon, skriver spanske Marca. Spillerens agent, Wagner Ribeiro, har nylig uttalt at spilleren ikke vil forlate São Paulo før 2014, men kommer det nok penger på bordet vet vi av erfaring at enhver spiller kan bli kjøpt. Den brasilianske klubben ønsker rundt 350 millioner kroner, sies det. Lucas var også nevnt i forrige Transfertorsdag (24.05). Den kan du lese her.

- Brasilianske Hulks agent, Teodoro Fonesca, hevder på sin side at Mourinho overvar landskampen mot Danmark for å se på Porto-stjernen. - Han var ikke her på spasertur for å si det slik, svarte agenten media da han ble spurt om portugiserens tilstedeværelse, melder AS. Chelsea skal også være interesserte.

- Av de mindre troverdige ryktene denne uken finner vi at Real Madrid, sammen med Manchester United, kjemper om AC Milan-spilleren Kevin-Prince Boatengs underskrift. Det hevder i alle fall den italienske sportsavisen Corrierre dello Sport.

- Det har lenge vært snakk om at Didier Drogba er på vei til kinesisk liga. Den britiske avisen The Daily Mail går imot strømmen og hevder at Mourinho ønsker å gjenforenes med sin tidligere elev fra Chelsea-tiden. 34-åringen ble den store helten i årets Champions League-finale da han scoret utligningsmålet og satte den avgjørende straffen i straffesparkkonkurransen for Chelsea.

UT:

- Roma ønsker å beholde Fernando Gago permanent. Den lille argentineren har vært på lån i Italia hele sesongen og levert varene. For å gjør overgangen permanent, noe spilleren selv også har uttrykt at han ønsker, må Roma betale klausulen på €7 millioner som ble fastsatt i lånekontrakten. Italienerne ønsker å senke prisen, og skal derfor i møte med Real Madrid denne uken for diskusjoner, skriver Marca.

- I forrige ukes Transfertorsdag (24.05) kunne vi melde om at Hamit Altintop var ryktet til Galatasaray. Overgangen kan nå se ut til å bli virkelighet, etter at spillerens agent, Reza Fazeli, skal ha uttalt dette til tyrkiske medier: - Forhandlingene er i gang, og det ser bra ut. Jeg håper at overgangen er i boks i løpet av helgen, skriver Spanskefans.

- Til tross for at Ricardo Carvalho har ett år igjen av kontrakten kan det se ut til at han blir å forlate klubben allerede i sommer. Den spanske avisen Marca skrev for litt over en uke siden at Anzhi, Werder Bremen og Wolfsburg er interesserte i den portugisiske midtstopperen.

- En rekke klubber, deriblant West Ham, Reading, Deportivo og Getafe, skal være interesserte i Castilla-talentet Joselu, skriver Spanskefans. I tillegg skal Arsene Wenger ha ønsket å hente 22-åringen til Emirates i lengre tid. Unggutten har hatt en strålende sesong for Castilla og står bokført med ikke mindre enn 22 målkjenninger.

- Fremtiden til Lassana Diarra i Real Madrid er like usikker denne sommeren som forrige: ekstremt usikker. Franskmannen, som har ett år igjen av kontrakten, ønsker å spille fast førstelagsfotball, noe han ikke har fått mulighet til de to siste sesongene i Real Madrid. Blant interesserte lag finner vi Atlético Madrid, Tottenham Hotspurs, Galatasaray og PSG, skriver Marca.

- Nærmest hele sesongen har Ricardo Kaká vært linket bort fra klubben. I forrige ukes TT var det PSG. Denne uken skriver AS at brasilianeren har blitt observert i São Paulo for å diskutere kontraktsavtale med Marco Aurelio Cunha, en av klubbens presidentkandidater for 2014. Kaká forlot São Paulo for ni år siden til fordel for AC Milan, men skal nå være åpen for en retur til moderklubben. Det begynner å tyde mer og mer på at Lucas Moura ryktene kan bli virkelighet… Vi vil oppdatere dere på saken ang. Kaká straks vi vet mer!

Er det noen av ryktene du håper blir realitet? Diskutèr under!

Pmn6