Transfermandag 4.06

Klubben ønsker blant annet Mauricio Isla og Lucas Biglia. Hørt om dem før?

Selv om det er i underkant av én måned til overgangsvinduet åpner er ryktene rundt Real Madrids innkjøps- og salgsplaner mange. Derfor ser vi oss ganske enkelt nødt til å gi dere en rykteoppsummering to ganger i uken fremover, som vi tidligere annonserte. Hvor så tidlig? Overgangsvinduet er jo enda stengt, spør du kanskje deg selv. Jo, for det har seg slik at sjefen selv (José Mourinho) liker å være tidlig ute når han handler, for at de skal være med på pre-season og tidlig integrert i spillergruppen. Nuri Sahin ble for eksempel klar for Real Madrid allerede i begynnelsen av mai i fjor.

Men nok om det, her er de siste overgangsryktene rundt klubbens nåværende og kanskje fremtidige spillere:

INN

- Real Madrid ønsker å forsterke høyrebacken, og har av den grunn vendt nesen fra Van Der Wiel til Udineses vingback Mauricio Isla, skriver AS. Isla har blitt omskolert fra defensiv midtbane til vingback i den italienske klubben, og har tilpasset seg sin nye rolle så godt at både Real Madrid og Inter nå skal være interesserte. TMW hevder at Los Blancos er villig til å by €17 mill. euro for chileneren.

- David Silva har vært ryktet til Real Madrid dag inn og dag ut de siste ukene, men nå kan det se ut til å si stopp. Spillerens agent, Julio Llorente, uttalte til laSexta i går at hans klient ikke blir å bytte klubb i sommer, men ønsker å fortsette i Manchester City.

- Lucas Biglia er en annen midtbanespiller Real Madrid skal ha vist interesse for. Den 26 år gamle argentineren, som har vært i Anderlecht helt siden 2006, har gjort en strålende figur denne sesongen og vært nøkkelen til at klubben tok sitt 31. ligamesterskap. Til AS fortalte spilleren i går at både Real Madrid og Arsenal har vært i kontakt med ham, men at han ikke har mottatt noe konkret enda. Om det skulle komme et bud fra begge klubbene er han ikke i tvil om hvem han ville valgt: Real Madrid.

- I et intervju med Esporte Espectacular de Globo TV ble Lucas Moura spurt om interessen fra Real Madrid. Den 19 år gamle brasilianeren svarte ganske enkelt: - Det ville vært en drøm å ikle seg Real Madrid-drakten, men i øyeblikket er jeg São Paulo-spiller.

- "Real Madrid er interesserte i Osvaldo," sier spillerens agent til gazzettagiallorossa.it. Argentineren, som gikk fra Espanyol til Roma forrige sommer, sier selv at han ikke har mottatt noe konkret men bedyrer at interessen er reell.

UT

- Inter Milan ønsker å kjøpe Nuri Sahin og Lass Diarra, skriver Tuttosport. Førstnevntes fremtid i klubben er sikker, etter at han selv uttalte at han vil bli i Real Madrid.

- Til tross for at han bare fikk spille 647 minutter totalt i ligasammenheng forrige sesong, ser det ut til at Raúl Albiol blir værende i klubben.

- Lassana Diarra vil flytte hjem til Frankrike fra og med neste sesong, hevder Fichajes.net. Dermed kan det late til at franskmannens neste arbeidsgiver blir Paris St. Germain, som har vist stor interesse for Real Madrid-spilleren.

- I mai skal José Mourinho ha sagt til klubbledelsen at han ikke regner med spillerne som har vært på utlån denne sesongen, skriver Goal.com. Det vil si Gago, Pedro León, Sergio Canales og David Mateos. Ulykkesfuglen Canales har forlenget lånekontrakten med Valencia én sesong til, mens det ser ut til at resten blir å returnere til Madrid, med mindre Roma, Getafe eller Zaragoza får ut fingeren.

- Higuaín vil bli i klubben, sier agenten.

Hvem håper du Real Madrid går for i sommer? Diskutèr under!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07