Før Mirandés - Castilla

De unge og lovende kan med et godt resultat erklæres mestere av Segunda B

Castilla tok et gigantisk steg mot Segunda B-tittelen i det første oppgjøret, da Mirandés ble beseiret 3-0 på Estadio Alfredo Di Stéfano. Alt er imidlertid ikke avgjort enda. På hjemmebane er opprykksklare Mirandés sterke, og er dessuten ubeseiret de siste ti kampene på eget gress.

I motsetning til i de foregående sesongene, har ikke årets utgave snublet i de viktige kampene. Snarere tvert imot. I de tre siste kampene står ungguttene med imponerende elleve scoringer og kun ett baklengsmål. I opprykkskampen ble Cádiz, i likhet med Mirandés, knust 3-0 i det første oppgjøret. Det spørs nok om man klarer å kopiere forrige sammenlagtseier på 8-1 i kveld, men med Castilla skal du aldri si aldri.

Forrige oppgjør endte som sagt 3-0, etter scoringer av Joselu, Jesé Rodríguez og Álvaro Morata. Kampreferatet kan du lese her.

Alt i alt ser det meget lovende ut for Alberto Torils menn. Forsvarer laget sin 3-0-ledelse, kan Castilla endelig erklæres mestere av La Segunda División. Kampen starter kl. 18:50. Verken Jesé eller Omar er med, men Toril har likevel plukket ut et meget sterkt mannskap.

Castillas tropp:

Keepere: Tomás Mejías, Jesús og Isaac.

Forsvarsspillere: Carvajal, Nacho, Iván, Mendes, Pablo Gil, Casado og Ríos.

Midtbanespillere: Mandi, Mosquera, Álex, Merchán, Lucas, Zamora, Juanfran og Denis.

Angrepsspillere: Óscar Plano, Joselu og Morara.

Vinner Castilla Segunda B i kveld?

Skrevet av Ruben Skjerping.

Pmn6