Fantastiske Castilla

Alberto Torils menn er nå Segunda B-mestere, etter 6-0 sammenlagt over Mirandés.

Til tross for en komfortabel 3-0-ledelse fra første oppgjør, gikk Castilla offensivt til verks i Anduva. Allerede i første spilleminutt kom Álvaro Morata til en mulighet, men unggutten klarte ikke å tegne seg på scoringslista. Det skulle imidlertid ikke gå lang tid før spissen lyktes. To minutter senere mottok Morata en pasning fra Denis, før han vendte opp og plasserte ballen ned i nærmeste hjørne.

Mirandés gikk rett i angrep, og fikk testet refleksene til Tomás Mejías. 23-åringen bestod testen med glans. Mirandés fortsatte å presse Castilla tilbake og dominerte spillet, men kom ikke til de største sjansene. Istedenfor var det bortelaget som fikk doblet ledelsen sin, etter at Carvajal ble spilt gjennom på høyresiden. Backen slo en glimrende pasning inn foran mål, hvor Joselu ventet og enkelt kunne sette ballen i mål.

Tempoet roet seg kraftig i andre omgang, og Mirandés så ut til å ha gitt opp foran egne hjemmesupportere. Morata var nære ved å score sitt andre for dagen, men dagens nummer ti måtte fortvilet se skuddet sitt gå via stolpen og ut.

Med fem minutter igjen av ordinær tid fikk vi nærmest en reprise fra forrige kamp. Joselu ble spilt alene gjennom, rundet keeper og ble lagt i bakken. Mirandés fikk sin sisteskanse utvist, og måtte se Joselu omsette sitt andre straffespark på to kamper. Flere scoringer fikk vi ikke i sluttminuttene. Med 6-0 sammenlagt kan Castilla stolt kalle seg det beste laget i Segunda B og med god samvittighet se frem mot neste sesong i La Segunda División.

Hvordan går det med Castilla neste sesong?