Transfermandag 18.06

David Silva tilbake til Spania?

INN

- I følge Marca har Real Madrid satt på storoffensiven for å sikre seg David Silva fra Manchester City. Madrid skal være villige til å betale €40 millioner for den spanske magikeren. Mourinho skal ønske å ha mer kreativitet ved siden av Özil og ser på spanjolen som det perfekte kjøpet for dette. For to år siden kunne Real Madrid sikre seg David Silva for £24 millioner, men Mourinho ønsket seg Özil istedenfor.

- Enda en spiller fra Premier League skal være ønsket i Real Madrid, og denne gangen er det midtbanespilleren Luka Modric som blir linket, i følge Goal. Midtbanespilleren er ønsket av både Manchester City, Chelsea og Manchester United, og det er ikke uten grunn. Kroaten er kanskje den mest toneangivende spilleren for et Tottenham som er blant de mest underholdende lagene i England. Det skal for øvrig være Sporting Gjion-spissen, Bilic, som skal ha sagt at Modrid ønsker seg til de spanske ligamesterne.

- Den kontroversielle midtbanespilleren Axel Witsel blir linket til Real Madrid. AS skriver at budet skal ligge på €30 millioner pluss Jesé og Morata. Belgieren har en utkjøpsklausul på €40 millioner, men Madrid håper på at Jesé og Morata skal kompensere for de siste ti millionene. Det er usikkert hvor mye man skal legge i dette ryktene, men i følge AS skal overgangen kunne bli ferdig i nærmeste framtid. Goal skal allikevel ha det til at det ikke har kommet noen bud på Witsel.

- Lucas Moura, brassen som har vært sterkt linket til Real Madrid, skal ha uttalt at han ikke har hastverk med å komme ut i Europa. Først og fremst ønsker han å vinne det brasilianske ligamesterskapet med Saõ Paulo. Vi kan vel derfor invitere dere til en overgangssaga som sannsynligvis vil holde på hele sommeren. Det er AS som har skrevet om uttalelsene til Moura.

UT

- Som alltid blir Real Madrids unge og lovende linket vekk til andre klubber. Som allerede nevnt over er Jesé og Morata linket til Benfica som en del av overgangssummen for Axel Witsel.

- Også Segunda Bs toppscorer Joselu blir linket vekk. I AS står det at selveste Arsenal er på utkikk etter den spanske unggutten som har levert hele 26 mål denne sesongen for Segunda B-mesterne. Grunnen til at Wenger og Arsenal ønsker seg Joselu til London skal være for å erstatte van Persie, som er sterkt linket vekk fra Londonklubben.

- West Ham skal også være interessert i å skaffe seg Joselu. AS skriver at West Ham ønsker å by €5 millioner for Joselu, hvor Real Madrid kan kjøpe ham tilbake for €6,5 millioner i 2013 eller €7 millioner i 2014. Real Madrid skal allikevel ikke være interessert i å selge for under €10 millioner. Interessen rundt Joselu er stor, og det skal bli interessant å se om han blir værende på Castilla eller om han skyter et annet europeisk topplag til topps.

- Milan ønsker å hente tilbake Kaká, står det i AS. De skal ha det til at klubbene vil møtes i Madrid denne uken for å forhandle fram en avtale. Kaká har tre år igjen på kontrakten sin som er verdt €9 millioner hvert år. Det største problemet for at en slik avtale skal ta plass er at Milan ikke kan tilby Kaká en like høy lønn som i Madrid. Spilleren selv har uttalt at om han skal forlate Real Madrid blir det for en annen europeisk storklubb. Chelsea og Tottenham skal også være interessert i brassen.

Hva syns du om spillerne som blir linket? Hvem ønsker du til klubben, og hvorfor? Kommentér og diskutér i kommentarfeltet under!

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07