Transfertorsdag 21.6

Blir Mou å handle mer enn solbriller i sommer? Få med deg de siste overgangsryktene!

Med i underkant av to uker igjen til overgangsvinduet åpner florerer ryktene mer og mer jo nærmere 1. juli man kommer. José Mourinho forholder seg imedlertid svært rolig til alt snakket i verdenspressen. På spørsmål fra italiensk presse om hva som ble hans neste sommerkjøp, svarte portugiseren nemlig:
- Et par solbriller. Her er overgangsryktene rundt klubben fra de tre siste dagene.

INN

- I følge italienske tuttosport.com er en byttehandel mellom Real Madrid og AC Milan nært forestående. Avtalen skal gå ut på at Kevin-Prince Boateng kommer inn og Kaká går ut. Spilleren selv ønsker å bli i klubben, og den italienske klubbens visepresident, Adriano Galliani, sier at det er hundre prosent sikkert at Kaká ikke returnerer til gamleklubben AC Milan.

- I TV2sportens mandagsrykter skriver de at Real Madrid og AC Milan i løpet av neste uke vil inngå forhandlinger om en mulig bytteavtale med Kaká og Zlatan Ibrahimovic.

- På mandag kunne vi skrive at Marca hevdet at Real Madrid skal være villig til å betale €40 millioner for David Silva. Nå har avisen snudd på saken, og skrev for to dager siden at Real Madrid i stedet har kommet med en forespørsel på pris fra Manchester City.

- Britiske aviser pleier jo alltid å være "pålitelige". Daily Mail hevder at Florentino har satt av €55 mill. til kjøpet av David Silva. Videre skriver avisa at "spanske kilder" (uten å oppgi hvilke) sier at José Mourinho vil sende Higuaín andre veien for å sikre at overgangen blir gjennomført.

- Legenden Roberto Carlos mener Real Madrid bør kjøpe Maicon, skriver Marca. Den tidligere vingbacken skal ha uttalt følgende til den spanske avisen: "Jeg vet at Mourinho vil ha Maicon og at han ønsker å spille under portugiserens ledelse igjen. Om Maicon ender opp i Real Madrid er jeg sikker på at ingen blir å angre."

LES OGSÅ: Uønsket kvartett

UT

- Galatasaray mottok nylig gladnyheten om at det tyrkiske fotballforbundet ikke fant klubben skyldig i kampfiksing - noe som betyr at klubben ikke blir finansielt eller sportslig straffet. Det åpner igjen luken for å hente Hamit Altintop hjem til Tyrkia. Klubben skal være villig til å betale rundt €3 millioner for Altintop.

- Andrekeeper Antonio Adán avslo nylig et kontraktstilbud fra klubben. Det vil mest sannsynlig bety at Mourinho kommer til å forsøke å hente inn en ny keeper i løpet av sommeren, eller hente opp et av de unge keepertalentene fra Castilla.

PS! Lionel Messi uttalte i dag til spanske medier at han aldri kommer til å gå til Real Madrid.

Who the hell cares?

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07