Oppdatering rundt Castilla

Noen av de største talentene i canteraen er tatt opp på Castilla.

Det er ikke like lett å få informasjon om Castilla som det er å få om A-laget, men vi skal i denne artikkelen prøve å gi deg så mye informasjon som mulig om hvilke spillere som forlater laget som nettopp har rykket opp til Liga Adelante, og hvilke spillere som har blitt tatt opp fra Juvenil A og Real Madrid C.

Det er en haug av spillere som forlater Castilla i sommer, noen fordi de rett og slett ikke er gode nok, mens andre får tilbud fra andre klubber hvor de mest sannsynlig får spille mer. Mandi, har blant annet gått til Sporting Gijon, mens spillere som Iván, Mendes, Isaac, Gil, Merchán og Juanfran søker lykken i andre klubber, eller så har kontrakten gått ut. Mosquera, som spilte en viktig rolle for ungguttene i innspurten av sesongen, drar tilbake til Getafe etter et halvt års låneopphold i Castilla.

Flere av disse spillerne har fungert som "stallfyll" og vil ikke være noe stort tap når ungguttene tar steget opp til Spanias nest øverste divisjon.

David Mateos er hentet tilbake etter låneoppholdet i Real Zaragoza og sees på som en ekstremt viktig forsterkning frem mot neste sesong. Klubben har også hentet 22-åringen Quini fra Córdoba, en spiller det dessverre er vanskelig å finne så altfor mye informasjon om.

Det er stor usikkerhet rundt hva som skjer med Joselu og Nacho, som er jaktet av flere av toppklubbene rundt om i Europa, begge har også vært linket til Real Madrids A-lag fra høsten av.

Les også: Real Madrid krever 12 millioner euro for Joselu

Ellers har store profiler som Morata, Jesé Rodriguez og Carvajal uttalt at de kommer til å bli i klubben. Om de spiller A-lagsfotball eller for Castilla neste år er enda usikkert.

Alberto Toril valgt å hente opp noen ekstremt spennende spillere til Castilla, José Rodriguez (1994), Benavente (1994), Raúl de Tomas (1994), Derik Osede (1993), Rubén Sobrino (1992) og Pacheco (1992) har alle blitt tatt opp i løpet av juni og man skal ikke se bort fra at flere unggutter fra canteraen blir å finne på Castilla neste sesong.

Sist, men ikke minst har Florentino Perez lovet Alberto Toril at det vil bli satset hardt på Castilla denne sesongen og det ryktes at presidenten ønsker å kjøpe Real Sociedads Ruben Párdo som i Spania går under kallenavnet "den nye Xabi Alonso".

Dette var alt for denne gang og vi vil selvfølgelig oppdatere dere på det meste som skjer rundt våre talentfulle unggutter i sommer.

Pmn6