Transfermandag 02.07

Overgangsvinduet åpnet i går men ingen nye har kommet inn - <i>foreløpig</i>.

Med Euro 2012 unnagjort og overgangsvinduet åpent vil det sannsynligvis skje mye de kommende dagene. Her er i alle fall de viktigste overgangsryktene rundt klubben fra den siste uken.

INN

- Real Madrid kan se ut til å ha gitt opp å hente Luka Modric. Ledelsen ønsker nemlig ikke å betale 400 millioner kroner (prisen Tottenham har satt) for kroaten. En rekke medier hevder derfor at Nuri Sahin dras inn i handelen for å presse prisen ned til 200 millioner. Men tyrkeren ønsker overhodet ikke å forlate klubben, så en eventuell overgang for kroaten ser ut til å gå i vasken, skriver AS. Dermed overtar Chelsea og Man Utd stafettpinnen, i følge The Express. United trenger sårt en ny midtbanespiller og Roman Abramovich skal visstnok være en stor fan av playmakeren. Mesterligavinnerne fra forrige sesong vil mest sannsynlig være villige til å legge oppimot 400 millioner kroner på bordet. Det hevder i alle fall AS.

- Manchester City nekter å gi slipp på David Silva. I følge The Mirror har de engelske ligamestrene satt en startpris på svimlende £80 millioner (samme sum som C. Ronaldo kostet for tre år siden) for å skremme vekk Real Madrid. Den engelske avisen hevder videre at José Mourinho har et budsjett på £45 mill. for å hente den spanske playmakeren, og vil ikke nøle med å inkludere Benzema eller Higuaín i handelen for å presse prisen ned.

- Et av sommerens sprøeste rykter kom fra The Sun for en uke siden. Den britiske sladderavisen hevdet da at Real Madrid ønsker å hente bråkmakeren Carlos Tévez. City ønsker rundt 250 mill. kroner for argentineren - en pris Mourinho nok ikke ville godtatt (dersom ryktet hadde et snev av seriøsitet, vel å merke).

- Juventus-fansen er i harnisk etter at Mauricio Isla skal ha uttalt til Terra Chile at drømmen hans er å spille for Real Madrid, og at han er sikker på at drømmen en dag blir virkelighet. Kun én måned har gått siden den chilenske høyrebacken forlot Udinese til fordel for Torino-klubben.

UT

- Kaká sier han kun vil forlate klubben dersom José Mourinho forteller han face-to-face at han ikke har en fremtid i klubben. Alle Real Madrid-spillerne er i øyeblikket på ferie, og dagen avgjørelsen angående hvem som får bli og hvem som må forlate klubben blir tatt 15. juli, skriver Marca. Spillere som Lass, Fernando Gago, Carvalho og Hamit Altintop skal alle i møte med Mourinho før laget reiser på pre-season til USA.

- Rykter rundt Gonzalo Higuaín sin fremtid i klubben har igjen kommet til live. Tottenhams nye trener, Andre Villas-Boas, ønsker nemlig å hente argentiner til White Hart Lane, skriver The Daily Mail.

- Lass Diarra ønsker ikke å lytte til tilbudet fra AC Milan, melder AS. I følge den spanske sportsavisen skal spilleren ha sagt til sin agent at han vil fullføre kontrakten med Real Madrid. Den utløper om ett år.

Skjermbilde 2018 10 09 kl. 22.35.07