Real Madrid C rykker opp!

Ifølge Marca får klubbens tredjelag likevel spille Segunda B-fotball neste sesong.

Real Madrid vil nå ha tre lag i Spanias tre øverste divisjoner. Etter at fem Segunda B-klubber ble tvunget ned grunnet finansielle problemer, tok det spanske fotballforbundet kontakt med klubbene som var nærmest opprykk denne sesongen og gav dem et tilbud.

Opprykket har riktignok sin pris. Klubben blir nødt til å betale 190 000 euro, i tillegg til å forsterke kraftig foran neste sesong. Laget var ikke sterkt nok til å rykke opp i utgangspunktet, og når nøkkelspillere som Derik, Raúl de Tomás, Pacheco og Rubén Sobrino blir hentet opp til Castilla, blir jobben enda hardere for tredjelaget.

Utfordringen blir kanskje tøff, men det er viktig å påpeke at dette er en fantastisk nyhet for hele klubben. Med Castilla i Spanias nest øverste divisjon får andrelagsspillerne matchet seg på et høyt nivå, mens gutta på Real Madrid C får prøve seg i divisjonen Jesé, Morata og resten av Castilla har spilt i de siste sesongene.

I det hele tatt ser ting veldig lovende ut i La Fábrica for tiden. Verdt å nevne er at C-laget ikke har hatt muligheten til å rykke opp de siste sesongene, ettersom klubben ikke kan ha to lag i Segunda B. Dette setter selvsagt Castillas opprykk i et enda bedre lys.

Hvordan tror du det går med Real Madrid C neste sesong?

Kilde: Marca.com

Pmn6