Hva skjer, Kaká?

Kakás agent spiste i dag middag med Milans visepresident, Adriano Galliani.

De siste dagene har det vært mange spekulasjoner rundt Kaká. Mandag var han i møte med José Mourinho på Estadio Santiago Bernabéu sammen med faren og agenten sin. Like etterpå forsvant han på mystisk vis fra listen over spillere som skulle bli med for å spille gårsdagens treningskamp mot Real Oviedo. Selv om Real Madrid ikke hadde store problemer med å slå Real Oviedo 5-1, var Kaká hjemme i Madrid.

Les også: Kaká i møte med Mourinho

I dag tidlig meldte MARCA at Gaetano Paolillo, Kakás agent, var i Milano for å snakke med AC Milans visepresident, Adriano Galliani. Etter tapet av både Thiago Silva og Zlatan Ibrahimovic trenger Milan forsterkninger. En gammel legende med navn Kaká vil derfor være aktuell - ikke minst når prislappen skal, ifølge ryktene, ligge på €10-15 millioner. En dårlig deal for Real Madrid som kjøpte han for €65 millioner tilbake i 2009.

- Døren er åpen

AC Milans visepresident, Adriano Galliani, har visstnok satt døren åpen for en eventuell overgang for Kaká. Dette er den samme mannen som sa den 20. juni 2012 at han var 100% sikker på at Kaká ikke ville returnere til Milan. Etter dagens møte med Paolillo sa han følgende:

- Enkelte ganger stopper ikke kjærligheten. Den drar av sted, men noen ganger kommer den tilbake.

Etter middagen med Adriano Gallani ble Kakás agent spurt av italienske Sky Sports om de hadde snakket om Kaká:

- Snakket vi om Kaká? Ja, men jeg kan ikke si noe mer enn det.

Deadline på 72 timer

AC Milan skal ikke være villige til å betale mer enn €10 millioner. I tillegg må Kaká bli nødt til å gå kraftig ned i lønn. Ryktene sier dog at dette ikke kommer til å bli et problem da Kaká har et godt forhold til klubbens president, Silvio Berlusconi.

Nå skal Kaká ha fått 72 timer (3 døgn) på finne ut hvor han ønsker å spille. Fristen er fredag, som også er dagen hvor Real Madrid drar til Lisboa for å spille Eusébio Cup-finalen mot Benfica. Deretter vil de fly til Los Angeles og starte USA-turnéen. Det blir sagt at dersom han ikke blir med til Portugal blir han heller ikke med til USA - dette vil da bare kunne bety én ting. Real Madrid vil hjelpe Kaká å finne ut av det som måtte komme.

Videre skriver MARCA at Kaká vil ha nok et møte med President Florentino Pérez og José Mourinho før fredag. Man mener at det er størst sannsynlighet for at Kaká blir med til Lisboa sammen med resten av de tilgjengelige spillerne.

Ønsket av flere klubber

Det er ikke bare Milan som har fått greie på at Kaká er tilgjengelig. Også franske Paris-Saint Germain, brasilianske Corinthians og amerikanske New York Red Bulls skal være interesserte. Red Bulls har blant annet Thierry Henry, Rafael Marquéz og nordmannen Jan Gunnar Solli i troppen. Dette kan være et svært aktuelt alternativ for Kaká da en av familiemedlemmene sa følgende tidligere i år da Kaká var på ferie i Disney World i Orlando: - Kaká drømmer om å bo i USA og å spille i MLS (Major Soccer League, red.anm).

Den 19. juli sa hovedpersonen selv at han ikke ønsket å forlate Real Madrid med mindre President Florentino Pérez og manager José Mourinho ønsket det. Han ville bli i klubben for å motbevise kritikere om at han fortsatt er en av verdens beste fotballspillere.

Les mer: Kaká ønsker å bli værende

Selv med alle ryktene og spekulasjonene, var Kaká tilbake på treningsfeltet i dag sammen med resten av laget som er kommet tilbake fra Oviedo.

Pmn6