Benfica 5-2 Real Madrid

Med nesten alle a-lagsspillere fraværende ble Benfica flere hakk for store for reservene.

1-0 Javi Garcia (4 min)
1-1 Callejón (18 min)
1-2 Callejón (20 min)
2-2 Witsel (22 min)
3-2 Perez (53 min)
4-2 Martins (58 min)
5-2 Perez (84 min)

Kampen startet på ingen god måte da Benfica etter snaue fire minutter gikk opp i ledelsen.

1-0
Lass pådro seg et frispark i farlig posisjon, rett utenfor sekstenmeteren til venstre for Adán. Tidligere Granada-spiller Martins var mannen som la ballen inn i feltet, og det på en bra måte.
Ballen traff nemlig tidligere Real Madrid-spiller Javi Garcia på pannebrasken. Garcia gjorde et fantastisk hodestøt, og sendte ballen utakbart i Adáns høyre hjørnet.

To fluer i en smekk

1-1
18 minutter gammel var kampen da Real Madrid utliknet. Di Maria tok ned en langpasning fra sin høyrekant og la ballen ned på en vidunderlig måte. På første touch rundet han dermed av 1.forsvareren og la i tillegg ballen til rette for å angripe mål. Da han hadde kommet seg inn i sekstenmeteren tittet han opp og øynet Callejon 45 grader inn i feltet. Di Maria sendte ballen videre til Callejon som via bakken plasserte ballen til venstre for Benfica keeperen.

1-2
Bare sekunder senere gikk Real Madrid opp i ledelesen. Og nok en gang var det Callejon som satte ballen i nota. Denne gangen var det en annen argentiner som var tilrettelegger. Higuain la ballen gjennom Benfica-forsvarerne, og ballen ble snappet opp av en gjennombruddshissig Callejon, som var sikker som banken alene med keeperen.

2-2
Sekunder etter dette igjen skulle Benfica slå tilbake. 3 meter fra frisparkposisjonen på deres første mål, slo Martins igjen et meget godt frispark inn i feltet til Real Madrid, og nok en gang var det en Benfica-spiller som raget høyest. Witsel var rutinert og ventet til å gjøre satsen sin, og kunne heade ballen kontrollert i mål. Adán var så vidt på ballen, men maktet ikke å styre den utenfor mål.

Cardozo til stormulighet etter halvtimen spilt

Etter to dårlige forsvarte dødballer, greide fremdeles ikke Real Madrid å heve forsvarspillet sitt. Etter drøye halvtimen fikk Cardozo en gigantisk mulighet da han fikk et innlegg servert på sølvfat foran Adán og bak en slett Varane og en ukonsentrert Nacho. På første berøring skulle han bare plassere ballen bak Adán, men greide å sende ballen over mål fra 5 meter.

Benfica var nærmest ledelsen og spilte bedre enn Real Madrid de resterende 15 minuttene. Kjempesjansene uteble, men det var fremdeles Benfica som viste størst tegn til å ville score. Martins la krutt i børsa rett før dommeren blåste spillerene til garderoben. Fra 19-20 meter på venstre siden av sekstenmeteren klemte han til med en fin curve mot lengste kryss. Adán så utgangen av skuddet og bokset det harde frisparket ut av fare.

----------------------------------------------------------------

3-2
Etter hvilen fortsatte det dårlige forsvarspillet til Real Madrid. Og det skulle merkes. Etter bare 8 minutter ut i 2.omgang kom det tredje målet til Benfica. Etter en kort spilt corner fikk Perez ballen langt til siden for sekstenmeteren. Alle trodde han skulle legge inn, noe han overhodet ikke gjorde. Det som kanskje i utgangspunktet var ment som et innlegg ble til et vakkert skudd som curlet over en tafatt og sjanseløs Adán som måtte se ballen bak seg for tredje gang på under en time.

Rundspilt av Benfica

4-2
Benfica fortsatte sitt fantastiske spill ette praktscoringen til Perez. Rent fotballmessig, ble det peneste målet scoret av Martins, og ikke Perez' skudd som ble skrudd i krysset. Grunn? Benfica rundspilte Real Madrid som en enhet og gjorde forsvarerne våre til å gå fra juniornivå til lilleputtnivå. Martins kunne etter flere ledd og pasninger enkelt styre ballen forbi en fortvilt Adán.

Benzema og Coentrão inn for Kaká og Iván.

Byttene kom til nytte bare minutter etter. Real Madrid fikk endelig etablert litt spill og greide å holde på ballen i laget. Lass sendte i vei en god pasning til Di Maria, som nok en gang mottok ballen med «silketouch». Etter et par finter eller to fikk han lagt inn i feltet til Benzema som sto på bakerste stolpe og ventet. Callejon kom stormende bak Benzema og skulle strengt tatt vært avslutteren, men isteden valgte Benzema en vanskelig løsning som keeperen etterhvert fikk god kontroll over.

Callejon, Higuain og Di Maria ut, Morata, Alex og Denis inn.

5-2
Benfica fikk kronet seieren på tampen av kampen med nok en praktscoring. Denne gangen var det Enzo Perez som fikk æren av å avslutte det gode angrepet. Ballen ble spilt opp i spissledd, og sendt videre etter en flott vending av dere spiss. Varane og Nacho gikk begge i førsteforsvarsrollen, og glapp dermed Perez, som alene med Adán lobbet ydmykende over 2.keeperen til Real Madrid.

Pmn6