LA Galaxy - Real Madrid 1-5

Mourinhos mannskap hadde full kontroll i Los Angeles.

Los Angeles Galaxy - Real Madrid, 1-5 (1-3)
03.08.12
Home Depot Center
Treningskamp

Startellevern i første omgang: Casillas, Nacho, Albiol, Varane, Coentrão, Xabi Alonso, Lass, Kaká, Di María, Callejón, Higuaín.

Man hadde knapt fått satt seg ned før kampens første mål kom. Etter to minutters spill, fikk Di Maria ballen ute på høyrekanten. Med sine kjente driblinger, dro han seg innover i banen før han spilte Higuaín perfekt igjennom. Alene med keeper gjorde argentineren ingen feil, og 1-0 var et faktum. Like etter skulle Di Maria få prøve seg etter å ha blitt spilt igjennom selv, men lobbførsøket var akkurat litt for langt. Han skulle derimot få sjansen sin senere.

For etter 11 minutter ble ledelsen doblet. Nok en gang mottok Di Maria ballen ute på høyrekanten, han driblet seg innover i banen, og skjøt ballen i nærmeste hjørne bak keeper. En veldig god åpning på kampen av Di Maria. Men LA Galaxy var ikke helt ufarlige de heller. Særlig på dødball var amerikanerne farlige, med David Beckham som tilrettelegger. Og det var nettopp slik reduseringen kom. Et godt slått frispark av Beckham på bakerste stolpe, ble headet tilbake foran mål, hvor Lopes hadde en lett oppgave med å sette ballen i mål.

Men Real Madrid var ikke ferdige med første omgang ennå. Denne gangen var det Higuain som gjorde forarbeidet, da han spilte Callejon igjennom etter 36 minutters spill. Den kjappe angriperen var sikker alene mot keeper, og avsluttet med venstre fot i mål. Vakker fotball av Real Madrid! Rett før pause valgte Mourinho å gjøre sitt første bytte. Ut gikk Nacho, og inn kom hans bror Álex.

I pausen byttet Mourinho ut hele laget, og inn kom Adán, Arbeloa, Pepe, Ramos, Sahin, Granero, Khedira, Özil, Cristiano Ronaldo, Benzema og Morata.

Andre omgang startet som den første med at Real Madrid skåret tidlig. Morata førte ballen ute på høyre side av banen, før han spilte ballen inn til Granero. Et smart løp og en god pasning senere var Morata igjennom og satte ballen kontrollert i mål. En god, og viktig skåring for unggutten. Like etter var det Cristiano Ronaldo sin tur til å prøve seg, men frisparket gikk så vidt i muren og ut til corner.

Omgangen bar preg av få sjanser til lagene, og mye feil. Mange av spillerne var nok fortsatt slitne etter EM. Mot slutten av omgangen tok imidlertid sjanseskapningen seg opp. Benzema sin store sjanse et kvarter før slutt, ga et håp om at noe mer var på vei. Og det var det.

Etter 80 minutters spill ble canteranoene Adan og Morata byttet ut, til fordel for Jesus Fernandez og Jesé. Kun tre minutter gikk det før Jesé fikk tegnet seg på skåringslisten, etter at resten av angrepsrekken hadde prøvd på det i 40 minutter. Et veldig bra angrep av Real Madrid, endte opp med at Özil spilte ballen inn i 16-meteren, hvor stortalentet skjøt ballen i mål fra straffemerket.

Real Madrid fortsatte å kontrollere kampen, og var nære på en skåring til flere ganger, blant annet et spektakulært brassespark av Ronaldo, som dessverre gikk midt på keeper. Med det endte kampen fortjent 5-1 til Real Madrid.

Pmn6