Real Madrid - Milan 5-1

José Mourinhos menn var i storform mot de italienske gigantene.

1-0 Ángel Di María (25 min)
1-1 Robinho (33 min)
2-1 Cristiano Ronaldo (49 min)
3-1 Cristiano Ronaldo (65 min)
4-1 Sergio Ramos (81 min)
5-1 José Callejón (88 min)

Det skjedde lite i åpningsminuttene. Real Madrid holdt godt på ballen og hadde desidert mest ballbesittelse, men kom seg ikke til muligheter.

Di María-suser

1-0: Etter veldig mye balltrilling, fant Real Madrid endelig veien til nettet i det 25. minutt. En corner ble slått inn fra venstre av Özil, og de fleste trodde Abbiati hadde bokset ballen ut av farlig område. Utenfor 16-meteren ventet imidlertid Ángel Di María, som hamret til på hel volley. Argentineren fikk et herlig treff og sendte ballen inn i nettet på nydelig vis.

1-1: Like etter skulle Milan vise seg fra sin effektive side. Italienerne hadde knapt hatt ballen i første omgang, men da Robinho mottok ballen etter herlige kombinasjoner på venstrekanten, var det lite Iker Casillas kunne gjøre. Den brasilianske angrepsspilleren satte ballen sikkert i mål mot sine gamle lagkamerater.

I pausen kom Álvaro Arbeloa, Gonzalo Higuaín, Sergio Ramos og Xabi Alonso inn for Nacho, Karim Benzema, Raphaël Varane og Sami Khedira.

2-1: Di Marías mål var av ypperste merke, men Cristiano ville naturlig nok ikke være mye dårligere. Etter 49 minutter ble portugiseren spilt vakkert gjennom av Lass. Vinkelen ble ikke den beste for en høyrebeint spiller, men Cristiano fyrte like godt av med venstrefoten og sendte Real Madrid tilbake i føringen.

Kaká briljerte mot gamleklubben

Oppgjøret var en time gammelt da Mourinho gjorde ytterligere to bytter. Ángel Di María og Mesut Özil ble erstattet av José Callejón og Kaká. Spesielt sistnevnte skulle komme fort i gang.

3-1: Kaká, som har blitt linket bort fra den spanske hovedstaden de siste ukene, virket lysten på å imponere mot sin gamle klubb. Brasilianeren hadde allerede orientert seg og trengte ikke å se opp da han fikk ballen i drømmeposisjon med 25 minutter igjen på klokka. Cristiano ble tredd flott gjennom og gjorde ingen feil alene med keeper. Dermed stod det 3-1 til Real Madrid.

4-1: Nok et hjørnespark. Denne gangen var det Kakás tur til å slå innsvingeren, og Sergio Ramos’ tur til å være på enden av pasningen. Midtstopperen raget klart høyest i luften og skallet inn sin første scoring i årets pre-season.

5-1: Kaká med nok en assist. 30-åringen utfordret hjertet av Milans forsvar og fant José Callejón med en perfekt pasning. Den tidligere Espanyol-spilleren viste hvorfor han regnes som en av lagets beste avsluttere da han kaldt og rolig plasserte inn scoring nummer fem for kvelden.

Det var aldri noen tvil om hvem som var best i dette oppgjøret. Real Madrid knuste AC Milan 5-1 og viste for alvor hvilke kvaliteter som bor i laget.

Pmn6