- Vi må jobbe hardt

Castilla-spiller Juanfran er klar over at det blir en tøff sesong.

Dagen før Real Madrid Castillas etterlengtede comeback i Liga Adelante mot Villarreal, delte Juanfran sine synspunkter med Realmadrid.com. Den offensive midtbanespilleren, som var innom Villarreal før han kom til hovedstaden, drøftet lagets sesongoppkjøring og vurderte Castillas sjanser i den nye sesongen.

- Ingen nerver

Castilla sesongåpner altså mot Villarreal fredag kveld, og Juanfran forventes å starte på høyre kant. 23-åringen la ikke skjul på sin begeistring over å ta fatt i en ny sesong, men var fullt klar over den tøffe utfordringen som venter laget på El Madrigal.

- Endelig er sommeren over, og vi er i ferd med å begynne på det vi liker, konkurransen. Det er ingen nerver, det er intet mer enn en fotballkamp, og vi er ivrige etter å hente de tre poengene. Villarreal er et lag som spiller fin fotball, og som liker å ha ballen. Vi vil måtte jobbe hardt og løpe etter ballen, og det er noe vi ikke liker, men hvis vi jobber sammen og gjør det vi må, kan vi vinne, sa Juanfran.

Tøff sesongåpning

Castilla får ingen enkel innledning på sesongen, da de tre første motstanderne heter Villarreal, Barcelona B og Almería. Juanfran er dog positiv til den tøffe sesongåpningen, og mener at dette er en fordel, samtidig som han understreker viktigheten av å prestere jevnt over hele sesongen.

- Det er best å starte mot de beste. Det vil også være positivt for oss å spille mot lag som ønsker å spille fotball, og vi vil få muligheten til å vise hva vi har å by på. Sesongen er langt, og vi har en bred stall med noen unge spillere vi har signert. Jeg tror vi passer godt til denne ligaen. Vi er et ungt lag og en slik lang sesong passer oss, sa han.

Ubeseiret i sesongoppkjøringen

Castillas pre-season har vært en opptur for laget resultatmessig. Man har blant annet møtt lag som Guadalajara, Alcorcón og Recreativo, som spiller i Liga Adelante, og står ubeseiret etter oppkjøringskampene.

- Sesongoppkjøringen har vært god, med sine oppturer og nedturer, men den har hjulpet oss med å lære av våre feil og vært svært positiv for oss. Vi har aldri snakket om å unngå nedrykk som et mål. Du er nødt til å være ute etter å komme så høyt som mulig, og vi sikter på en plassering minst midt på tabellen, avsluttet Juanfran.

Tror du Castilla klarer å sikre en plass midt på tabellen eller høyere?

Pmn6