Før Castilla – Barcelona B

Det er duket for en mini-Clásico i andre runde av Segunda División.

Real Madrid Castilla - Barcelona B
Estadio Alfredo Di Stéfano
Lørdag 25. august, kl. 21:00

Real Madrid og Barcelona møttes senest i går til dyst i Supercupens første oppgjør, men de som ikke klarer å vente til returoppgjøret bør følge med i morgen kveld. Kl. 21:00 tar nemlig Real Madrid Castilla imot Barcelona B hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano.

For første gang på svært lenge får supporterne muligheten til å se en ny mini-Clásico. De siste 14 sesongene har ikke Castilla og Barcelona B befunnet seg i samme divisjon, så en kamp de to i mellom har ikke funnet sted siden 1998.

Castilla tapte forrige møte mot Barcelona B med stygge sifre. Returoppgjøret endte riktignok ikke mer enn 2-0, men etter en svært overbevisende 5-0-seier i det første oppgjøret kunne katalanerne slå i bordet med 7-0 sammenlagt. På den tiden spilte Xavi Hernández og Carles Puyol for Barcelona B.

Castillas nummer 10, Jesé Rodríguez, var optimistisk da han tok seg tid til å snakke om det kommende oppgjøret.

- Det blir en tøff kamp, men det at vi får spille på hjemmebane er et stort pluss. Vi presterer bedre med supporterne i ryggen og kommer til å gå inn mot kampen med selvtillit. Barcelona B er et sterkt lag, men jeg tror vi kan slå dem. Forhåpentligvis kan jeg tegne meg på scoringslisten også, uttalte 19-åringen.

Også Álex Fernández tror Castilla kan slå tilbake etter 2-1-tapet mot Villarreal i serieåpningen.

- En mini-Clásico vil helt klart gi oss mer motivasjon. Det blir en flott kamp. Begge lag kjenner hverandre bra, og det vil bli en kvalitetskamp mellom to lag som ønsker å ta tre poeng. Det vil dessuten bli interessant å se hvem som har mest ballbesittelse, ettersom begge lag liker å ha ballen i laget.

Hvem tror du vinner morgendagens mini-Clásico?

Pmn6