2-1 Deulofeu (39 min)
3-1 Óscar Plano (46 min)
3-2 Sergi Roberto (70 min)

Startoppstilling: Tomás Mejías, Fabinho, Nacho, Iván, Jorge Casado, Álex, Pedro Mosquera, Juanfran, Denis, Jesé & Óscar Plano.

Tiårets første mini-Clásico stod for tur i andre runde av Segunda División. Alberto Toril kunne stille med et svært sterkt og motivert mannskap, som ønsket å imponere foran egne hjemmesupportere.
Åpningsminuttene var preget av to offensive lag som gikk ut i et høyt tempo. Kampen var jevn, men det skulle ikke gå lang tid før den første scoringen kom.

Juanfran åpnet scoringsballet

1-0: Etter ti minutter viste Álex hvilket fantastisk talent han er. Midtbanespilleren mottok ballen til venstre i banen, så opp og fant Juanfran med en nydelig pasning. Sistnevnte tok ballen ned og scoret sikkert alene med keeper. En flott scoring av Castilla!

Barcelona B har allerede tilbragt flere år i Spanias nest øverste divisjon, men nyopprykkede Castilla viste ingen respekt for sine rivaler.

2-0: De som husker Kakás scoring mot Manchester United i Champions League for fem år siden, så nok store likhetstrekk ved 2-0-målet på Estadio Alfredo Di Stéfano. Denis Cheryshev la press på motstanderens forsvar, noe som førte til at to Barcelona B-spillere kolliderte. Russeren snappet opp ballen og driblet av Barcelona Bs siste forsvarsspiller, før han plasserte ballen ned i venstre hjørne.

Også Florentino Pérez hadde funnet veien til Estadio Alfredo Di Stéfano.

Håpløst keeperspill

Katalanerne presset på for en redusering, og takket være en stor keepertabbe fikk de målet sitt.

2-1: Gerard Deulofeus knallharde frispark fra venstre traff hodet til Iván. Ballen gikk høyt opp i luften og så ut til å dale ned på nettaket, men overraskende nok holdt den seg i spill. Ballen fikk en lei skru og spratt inn i mål bak en forfjamset Tomás Mejías, som sammen med Casado og Iván på komisk vis hadde tatt tak i tverrliggeren for å signalisere at ballen var på vei ut.

Stillingen holdt seg inn til pause. Alberto Toril virket fornøyd med sine spillere, mens Barcelona B byttet inn Kiko Femenía for Dongou.

3-1: Tomás Medjías tabbet seg ut på Barcelonas scoring, men dommerteamets avgjørelse like etter hvilen var om mulig enda mer hårreisende. En tydelig offsideplassert Óscar Plano ble avvinket av linjedommeren, men av en eller annen grunn fikk spillet fortsette. Castilla-spissen fikk nettkjenning og kunne feire sitt første ligamål for sesongen.

Fjorårets fjerde mestscorende spiller i Segunda División, Borja García, ble byttet inn for Óscar Plano i det 62. minutt.

Nok en merkelig dommeravgjørelse

3-2: Med drøyt 20 minutter igjen å spille, kom Barcelona B til en god mulighet i Castillas 16-meter. Ballu fyrte ballen høyt over mål, men ble klippet ned av Nacho i avslutningsøyeblikket. Lenge etter at dommeren pekte på hjørneflagget, grep linjemannen inn og ba hoveddommeren om å tildele Barcelona B straffespark. Dermed kunne Sergi Roberto redusere til 3-2 fra krittmerket.

Castilla svarte med å sette inn friske ben i Raúl de Tomás og nysigneringen Quini de siste ti minuttene. Jesé og målscorer Juanfran måtte vike, men resten av laget kjempet med nebb og klør for å forsvare ledelsen. Til tross for et stort press fra katalanerne, maktet man å ro det hele i land. Dermed har Castilla tatt sin første trepoenger denne sesongen!