Offisielt: Realmadrid.no søker skribenter

Ønsker du å være en av oss?

Vi ønsker å fortsette fremgangen, og for å gjøre det skal vi styrke skribentstaben. Om du har et hjerte for Real Madrid og samtid liker å skrive, er dette noe for deg.

Som skribent vil du ha ansvaret for å skrive nyheter om Real Madrid sammen med de andre i skribentstaben. Rollen er relativt fri og man får muligheten til å skrive flere forskjellige nyhetssaker. Noe av det på menyen er å videreformidle intervjuer, skrive om skader, suspensjoner og overganger. I Real Madrid er det aldri stille og det vil alltid være ting å skrive om.

Rollen er som sagt relativt fri, men det forutsettes at man kan produsere rundt tre artikler i uken i snitt. Det vil selvsagt variere hvor mye man kan skrive, og det har vi full forståelse for. Så ikke vær redd for å søke. Vi tar imot alle søknader og alle som sender søknad vil bli vurdert.

Dere vil også selvsagt få svar tilbake så fort søknadene er ferdigbehandlet. Vi ser spesielt etter dere som har erfaring med å skrive og journaliststudenter, men tidligere erfaring er ikke et krav. Det er heller ingen aldersgrense.

I søknaden så fortell om deg selv og hvorfor vi bør velge deg. Ta også med eventuell erfaring du har fra andre nettsider, aviser og lignede. Om du kan spansk eller annet relevant kunnskap så legg også det ved i søknaden.

Som skribent vil du få alle fordeler som et medlem i Peña Madridista Noruega har, men vi kan dessverre ikke tilby noen lønn for arbeidet.

I tillegg til å søke skribenter, ønsker vi også en ny referatskribent. Referatskribentes oppgave er å skrive referat fra kampene, en jobb som går på skift med tre andre som allerede arbeider for vår nettside. Dette betyr hovedsaklig at du har ansvaret for å skrive referat en gang i måneden og "vanlige" nyheter de tre ukene du ikke har ansvar for referatet.

Som du ser, har vi ikke presisert hvor mange skribenter vi trenger – dette er noe vi fortsatt ikke har funnet helt ut av, men alt fra 1-3 er aktuelt.

Har du lyst til å være en del av Realmadrid.no, komme tettere inn på klubben i ditt hjertet, formidle nyheter som leses av flere tusen mennesker og daglig diskutere fotball med noen av de mest kunnskapsrike Real Madrid-supporterne i Norge? Da er dette noe for deg.

Søknaden sendes til post@realmadrid.no , spørsmål kan enten sendes til samme mail eller skrives i kommentarfeltet her på realmadrid.no.

Pmn6