Før Castilla - Xerez

Alberto Torils menn er ubeseirede på hjemmebane siden desember i fjor.

Castilla - Xerez
Runde 4
Lørdag 8. september
Klokken 22:00
Marca TV

Real Madrid Castilla skal ut i sin andre hjemmekamp for sesongen når de får besøk av Andalusia-laget Xerez. I forkant av dette oppgjøret, står Castilla med hele 14 hjemmekamper uten tap. Vi må faktisk helt tilbake til desember i fjor for å finne sist Alberto Toril og hans menn tapte en seriekamp.

De to lagene har møtt hverandre 7 ganger tidligere, og det er Castilla som har kommet best ut av oppgjørene, med kun ett tap mot kveldens motstander.

Castilla ligger for øyeblikket på 16. plass i Liga Adelante, etter å ha plukket opp 3 poeng på sine 3 første kamper. Det skal dog sies at man har hatt et svært tøft kampprogram i sesonginnledningen, og uttellingen er ikke så altfor ille med tanke på at man allerede har møtt tre av ligaens beste lag. Motstander Xerez ligger, med like mange poeng, på plassen under.

Alberto Toril har valgt ut 18 spillere til dette oppgjøret, og har måttet forholde seg til flere fravær. Denis Cherysev, som scoret 2 mål for Russlands U21-lag på torsdag, er fortsatt bortreist, i likhet med Nacho Fernández, som er på samling med det spanske U21-laget. I tillegg til dette er Antonio utilgjengelig på grunn av skade. Nysigneringen Jota er, på sin side, tilgjengelig og kan få sin debut i hvitt i kveld.

Keepere: Jesús og Tomás Mejías.

Forsvar: Fabinho, Iván, Mateos, Derik og Casado.

Midtbane: Juanfran, Mosquera, Lucas, José Rodríguez, Álex, Jota og Borja García.

Angrep: Morata, Raúl de Tomás, Jesé og Óscar Plano.

Hva tror du sluttresultatet blir?

Pmn6