- Vi er et godt hjemmelag

Både Jesé, Morata og Toril skryter av hjemmestatistikken.

Real Madrid Castilla har ikke tapt på hjemmebane siden desember i fjor, og det er tydelig at spillerne har selvtillit hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. Etter 3-2-seieren over Xerez kan laget vise til to seire av to mulige på hjemmebane denne sesongen. Alberto Toril var naturlig nok fornøyd.

- Det er vanskelig å slå oss hjemme. Xerez overrasket oss og dominerte kampen i åpningsminuttene, men vi hevet oss virkelig i andre omgang. Vi gjør imidlertid fortsatt noen individuelle feil som må lukes bort, og vi er heldige som ikke blir straffet for det, innrømte Castilla-treneren.

Jesé snakket også positivt om hjemmeformen, men fremhevet viktigheten av å forbedre seg på bortebane.

- Vi blir tatt på sengen det første kvarteret, men etter hvert får vi til vårt eget spill. Seieren smakte godt. Vi fortsetter å være sterke hjemme, men vi er nødt til å finne tilbake til vinnersporet på bortebane også, insisterer 19-åringen.

Álvaro Morata var naturlig nok fornøyd med å være tilbake på scoringslisten.

- Jeg er tilfreds med målet og de tre poengene. Selvtilliten er høyere nå. Målet var så vakkert at jeg nesten overrasket meg selv! Vi burde kanskje avgjort kampen tidligere i andre omgang, men vi tar lærdom av dette og går inn mot neste kamp med en god følelse.

Castillas nysignering, Borja García, befant seg i startelleveren for første gang for sin nye klubb. 21-åringen takket for tilliten med en scoring og smilte bredt etter kampen.

- Jeg er veldig glad. Jeg jobbet hardt for å spille meg inn i startelleveren etter å ha ristet av meg skaden min, og nå har jeg endelig klart det. Laget vant, og jeg klarte å score mitt første mål for klubben. Vi er nødt til å holde dette gående og fortsette poengfangsten.

Kan Castilla fortsette den solide hjemmestatistikken?

Pmn6