Før Castilla – Sabadell

Ungguttene jakter sin tredje hjemmeseier for sesongen.

Castilla - Sabadell
Runde 5
Fredag 14. september
Klokken 21:00
Marca TV

For andre runde på rad vil Real Madrid Castilla spille hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. Laget har vunnet sine to første hjemmekamper denne sesongen og ønsker å fortsette den gode trenden. Den neste motstanderen er Sabadell, som endte på 19. plass i fjorårets Segunda División.

Dessverre for Alberto Toril spiller mannskapet hans i forkant av førstelagets bortekamp denne gangen, noe som betyr at José Mourinho ikke vil la førstelagsspillerne Jesús Fernández eller Álvaro Morata inkluderes i Castilla-troppen. Positivt er det imidlertid at Denis Cheryshev og lagkaptein Nacho Fernández er tilbake etter landslagsspill.

Når det gjelder motstanderen, så møter Castilla et sterkt og selvsikkert lag. Sabadell kommer rett fra en hjemmeseier mot Almería i ligaen og en 2-0-seier mot Hércules i Copa del Rey. På bortebane har seieren riktignok uteblitt denne sesongen, men katalanerne har neppe tenkt å gi seg uten kamp.

Nysigneringen Jota har fortsatt ikke debutert for Castilla, men det ventes at 21-åringen får noen minutter foran sine nye hjemmesupporterne i kveld.

Keepere: Tomás Mejías og Pacheco

Forsvar: Fabinho, Nacho Fernández, David Mateos, Iván González og Jorge Casado.

Midtbane: Juanfran, Lucas Vázquez, Denis Cheryshev, José Rodríguez, Pedro Mosquera, Jota, Álex Fernández og Borja García.

Angrep: Raúl de Tomás, Jesé Rodríguez og Óscar Plano.

Pmn6