Castilla – Sabadell 2-3

Castilla tapte på hjemmebane for første gang siden desember.

1-0 Juanfran (15 min)
2-0 Jesé Rodríguez (34 min)
2-1 Moha (49 min)
2-2 Aníbal (53 min)
2-3 Aníbal (57 min)

Lagoppstilling: Tomás Mejías, Fabinho, Nacho Fernández, David Mateos, Jorge Casado, Álex Fernández, Pedro Mosquera, Juanfran, Denis Cheryshev, Borja García og Jesé Rodríguez.

Real Madrid Castilla hadde nok en god følelse foran kveldens oppgjør. Ikke bare kom man rett fra en seier over Xerez, men på papiret skulle man også møte et av ligaens antatt svakeste lag. Det tok heller ikke lang tid før hvittrøyene fikk åpnet Sabadells forsvar.

Vakkert åpningsmål

Etter 15 minutter kom den første scoringen. Borja García slo en nydelig gjennombruddspasning mot Denis Cheryshev, som var på løp langs venstrekanten. Russeren slo et hardt innlegg langs bakken, og Sabadells keeper fikk fingrene på den. Sisteskansen maktet imidlertid ikke å hindre innlegget i å havne i beina på Juanfran, som hamret Castilla i ledelsen.

Drøyt fem minutter senere var bortelaget svært nære ved å utligne fra et hjørnespark, men en fenomenal reaksjonsredning fra Tomás Mejías holdt Castilla i ledelsen.

Sabadell presset på for scoring, men ti minutter før pause var det Castilla som fikk doblet ledelsen. Ungguttene slo hurtig fremover da motstanderen lå i ubalanse, og et flott løp fra Juanfran åpnet rom for Jesé. 19-åringen avsluttet og sendte ballen i mål en i bue over keeper via en forsvarsspiller.

Kollapset etter hvilen

Castilla åpnet andre omgang friskt og vartet opp med pent spill og herlige detaljer. Derfor var det nok ekstra surt å få et baklengsmål i fleisen etter bare fire minutter spilt av andre omgang. Sabadell spilte seg flott gjennom med en høy pasning over Castillas forsvarsfirer, og Moha satte inn reduseringen på kaldt og rolig vis alene med Tomás.

Gjestene gav seg dessverre ikke der. Nok en høy pasning over forsvaret skapte problemer for Castilla, som ikke maktet å følge løpene inn bak backfireren. Innlegget ble slått inn på direkten mot Aníbal, som enkelt headet inn utligningen. En forferdelig start på omgangen for hjemmelaget.

Alberto Toril svarte med å sette inn José Rodríguez og Óscar Plano for Álex Fernandez og Denis Cheryshev, men til ingen nytte. Sabadell kom seg nok en gang til innlegg fra venstrekanten. Med en nydelig hælflikk ble pasningen forlenget mot Aníbal, som noterte seg for sin andre scoring for kvelden. Opphentningen var komplett.

Castilla viste heltemodig innsats resten av omgangen, men det endte med tap, til tross for knallhard jobbing og blodsmak i munnen etter flere tøffe dueller. Åpningskvarteret av den andre omgangen ødela dermed hele kampen for ungguttene, som utvilsomt hadde fortjent bedre enn dette.

Pmn6