Guadalajara - Castilla 3-4

Årets første borteseier et faktum.

Castilla vant sesongens flrste bortekamp i går kveld. Alberto Torils menn gikk ut i et høyt tempo og etter bare 13 minutter scoret stjerneskuddet Jesé Rodriguez. Ungguttene dominerte store deler av førsteomgang, men det var Guadalajara som skulle notere seg for det neste målet og lagene gikk til pause på stillingen 1-1.

Etter 53 minutters spill scoret Guadalajara til 2-1 og man skimtet det som skjedde forrige helg da Castilla rotet bort en seier mot Sabadell på Estadio Alfredo di Stefano. Men Castillas kanskje største talent, Jesé Rodriguez, ville det annerledes. Bare et par minutter etter 2-1-scoringen scoret han sitt andre for dagen etter flott forarbeid av russeren Denis.

Og det var nettopp Denis som skulle sende Castilla opp i ledelsen etter 55 minutters spill etter en assist av Alvaro Morata. Nok en gang skulle man ikke klare å holde på ledelsen og det tok ikke lange tiden før Guadalajara utlignet til 3-3.

Ungguttene ga ikke opp og etter 80 minutter satt Pedro Mosquera spikeren i kista og sikret Castillas tredje seier for sesongen.