Selvkritiske unggutter

Verken Jesé, Denis Cheryshev eller José Rodríguez var fornøyd med å slippe inn tre mål.

Så langt har 2012/2013-sesongen vært en berg- og dalbane for Real Madrid Castilla. Laget har vunnet annenhver kamp og gått poengløse av banen i de resterende kampene. Alberto Toril var en smule bekymret over lagets defensive prestasjoner, og Denis Cheryshev var ikke 100% fornøyd, han heller.

- Vi tok hjem alle tre poengene på en vanskelig bane, men til tross for seieren har vi flere ting vi må jobbe med. Defensivt hadde vi til tider store problemer. Vi må lære av våre feil og stå bedre samlet defensivt neste runde, slik at vi ikke slipper inn så mange mål, sa den russiske U21-landslagsspilleren.

Lagets nypromoterte vidunderbarn, José Rodríguez, fikk sjansen fra start, til fordel for Álex Fernández. 17-åringen spilte en solid kamp, men ønsket å fremheve lagets prestasjoner.

- Det viktigste var å score på bortebane, og det greide vi. Naturligvis var det flott for meg å starte min første kamp for sesongen, men jeg er alltid fornøyd, så lenge laget vinner. I dag vil jeg takke angrepsspillerne våre. De er meget raske og dyktige, og takket være dem kapret vi alle poengene, skrøt midtbanespilleren.

Både Denis, Morata og Juanfran stod frem med gode forestillinger mot Guadalajara, men skrytet fra José Rodríguez var nok først og fremst rettet mot lagets toppscorer, Jesé. 19-åringen noterte seg nemlig for to nye nettkjenninger, og var en konstant trussel for Guadalajaras forsvar gjennom hele kampen. Spilleren selv snakket om viktigheten av å tilpasse seg Spanias nest øverste divisjon.

- Vi kan ikke slippe inn så mange mål. Vanligvis blir du straffet på dette nivået. Laget responderte glimrende på tapet mot Sabadell, men det er mye som må forbedres. For et nyopprykket lag er det imidlertid sterkt å være det tredje mestscorende laget etter seks serierunder. Vi vil ta med oss det positive og gå inn mot Ponferradina-kampen med høy konsentrasjon og større defensivt fokus, avsluttet tomålsscoreren.

Hvem fortjener mest skryt for lagets solide poengfangst så langt denne sesongen?

Pmn6